Agentschap Wegen en Verkeer

Agentschap Wegen en Verkeer

Wil jij meewerken aan uitdagende projecten langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen? Heb jij zin om samen met collega’s indrukwekkende infrastructuurprojecten zoals de A11 te realiseren? Stel je kandidaat voor een job bij het Agentschap Wegen en Verkeer!

Je komt terecht bij een werkgever die een aangename sfeer en het welzijn van zijn medewerkers vooropzet. Een team van medewerkers staat te popelen om jou te ontvangen.

Over het Agentschap Wegen en Verkeer

·         Wij beheren ca. 7.000 kilometer gewest- en autosnelwegen en ruim 6.700 kilometer fietspaden.

·         Wij hebben als doel de gewest- en autosnelwegen sneeuw- en ijsvrij te houden tijdens de wintermaanden.

·         Wij willen een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers realiseren in Vlaanderen.

·         Wij stellen meer dan 1.400 medewerkers tewerk over heel Vlaanderen in onze verschillende afdelingen en districten.

Waarom moet jij bij ons komen werken?

Een aantrekkelijke werkgever en boeiende projecten

Indrukwekkende infrastructuurprojecten realiseer je niet alleen. Daarvoor moeten we beroep doen op een heleboel collega’s met ieder hun kwaliteiten en specialisme. Bij het Agentschap Wegen en Verkeer kom je terecht bij een werkgever die een aangename sfeer en het welzijn van zijn medewerkers vooropzet. Zo bieden wij o.a. mogelijkheid tot telewerk, flexibele werkuren en 35 dagen vakantie per jaar, maar krijg je evengoed de gelegenheid om mee te werken aan projecten die tot de verbeelding spreken.

Jobzekerheid en een competitief salaris

Het Agentschap Wegen en Verkeer biedt als overheidswerkgever een  grote mate van werkzekerheid. Daarbovenop krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, …

Relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Persoonlijke groei en sociale voordelen

Daarnaast krijg je ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning betreft.

Website bekijken