SECO

SECO is de referentie in “third party” diensten voor de bouwsector in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg en fungeert hierdoor als een onafhankelijke, onpartijdige en betrouwbare partner. SECO Group telt 410 multidisciplinaire en ontwikkelt voortdurend activiteiten in Europa en daarbuiten en dit in meer dan 43 landen. SECO heeft zich in twee belangrijke domeinen ontwikkeld: de technische controle van bouwprojecten en de certificatie, de inspectie en de technische goedkeuring van bouwproducten, -processen en -diensten

SECO is op zoek naar ingenieurs burgerlijke en industrieële bouwkunde met een sterke interesse in de verschillende (reken)technische en praktische aspecten van diverse bouwkundige constructies, van gebouwen tot civiele werken. Onze ingenieurs beheersen een brede waaier van bouwprojecten. We benaderen een project vanuit de filosofie van een risicoanalyse, waarbij mogelijke ontwerp-of constructiefouten worden geïdentificeerd en opgelost. Elke ingenieur staat hierbij in nauw contact met de klant. Interesse in berekeningen en uitvoeringsaspecten van structuren, maar ook een transparante communicatie is van belang.

SECO werft voortdurend nieuwe medewerkers aan voor de functies projectingenieur en werf-ingenieur binnen elk domein van de bouwwereld: civiele werken, metaalconstructies, gebouwen technieken ... We bieden kansen om een brede beroepservaring op te doen waar expertise en kwaliteit sleutelwoorden zijn. Spreekt circulariteit/duurzaamheid je aan? of heb je interesse in certificatie en inspectie van bouwmaterialen of processen? Contacteer ons via www.groupseco.be of stuur een mail naar HR_Talent@groupseco.com. (voor certificatie raadpleeg ook www.bcca.be)

Website bekijken