Fakbar

Shiften bij Fakbar

Fakbar 't ElixIr is de faculteitsbar van de ingenieursstudenten. De plek bij uitstek waar je even de stress van je studies kan vergeten en volop kan genieten van een drankje met wat muziek erbij. Gedurende het academiejaar opent onze gezellige kelder de deuren van zondag tot donderdag vanaf 22u voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje! Van tijd tot tijd worden er ook weleens grotere evenementen georganiseerd zoals een Black Light-feestje of een Schuimfuif.

Volg onze sociale media hier voor alle acties en evenementen:

't ElixIr ligt op de Tervuursevest 60. Zie Google Maps hieronder 🌍

🎉 Neventappen

Heb je zin om eens samen met een hoofdtapper de Fakbar open te houden, goeie pintjes (te leren) tappen en je gewoon keihard te amuseren? Tijdens de avond drink je gratis en verdien je zelfs 6 bonnetjes (t.w.v. €1,2) voor een avond vol plezier!

Je kan je inschrijven door hier te klikken en bij "Per Eenheid" te zoeken op Fakbar.

Shiften bij Fakbar

🕓 Openingsuren

Zondag: 22u00 – ..u.. (Happy Hour van 22u tot 24u, 2 pintjes voor de prijs van 1)

Maandag: 22u00 – ..u..

Dinsdag: 22u00 – ..u.. (Feestje van de Week)

Woensdag: 22u00 – ..u..

Donderdag: 22u00 – ..u..

Vrijdag: GESLOTEN

Zaterdag: GESLOTEN

👕 Verloren voorwerpen

Het kan altijd gebeuren dat er op een drukke (zatte) avond soms dingen verdwijnen of vergeten worden. Het Fakteam laat echter bij het afsluiten de jassen die er nog liggen steeds aan de kapstokken hangen. Dit wil zeggen dat je bij verlies of het niet terugvinden van je spullen best gewoon de volgende dag nog eens langskomt in de Fak om te kijken of je spullen er nog hangen. Je kan ook altijd eens een kijkje nemen op onze Facebookpagina waar wij foto's opslaan van verloren voorwerpen.

🎧 Dj

Denk je dat je het in je hebt om een feestje te bouwen? Kan je vakkundig de ene schijf laten overgaan op de andere? Of ben je misschien eerder gespecialiseerd in rustige muziek? Fakbar 't ElixIr is steeds opzoek naar nieuw dj-talent dat de vetste beats wil doen weerklinken in onze Fakbar of naar mensen die ons van een nieuwe stijl willen laten proeven.

Voor meer info, stuur een mail naar .

Verhuur dj-set

Wil je zelf graag een feestje geven buiten onze Fakbar, dan kan dit perfect door onze dj-set te huren aan studentikoze prijzen. De waarborg bedraagt 300 euro voor de dj-set bestaande uit twee CDJ-2000-spelers en de DJM Nexus 2-mixer. De huur voor leden bedraagt 30 euro, voor studentenverenigingen 50 euro en voor externen 70 euro.

Voor meer info, stuur een mail naar .

🍺 Vat geven

Niet alleen krijg je op je verjaardag, op vertoon van je identiteitskaart, gratis een halve liter Stella. We bieden je ook nog de mogelijkheid om spotgoedkoop al je vrienden te trakteren! Bij voorkeur ons op voorhand verwittigen (op verhuurdagen kunnen zich bijvoorbeeld problemen voordoen).

De prijzen zijn als volgt:

  • Volledig vat (180 bonnetjes): €200
  • Half vat (90 bonnetjes): €100

Deze bonnen kunnen enkel gebruikt worden in onze Fakbar en zijn slechts één avond geldig en zijn enkel geldig voor Stella of frisdrank.

Ben je niet jarig maar hebben jij en je vrienden wel grote dorst? Dan kan je natuurlijk ook zelf een andere reden verzinnen om een vat te geven!

Voor meer info, stuur een mail naar .

📆 Verhuur

Fakbar 't ElixIr kan verhuurd worden voor feestjes aan andere kringen, studentenverenigingen, VTK-posten en -werkgroepen. VTK-posten en -werkgroepen kunnen ook huren voor een cantus.

Voor meer info, stuur een mail naar .

🪪 Klantenkaart

Gebruik je studentenkaart als klantenkaart in onze Fakbar!

Scan je studentenkaart elke keer je een bezoek brengt aan Fakbar 't ElixIr. Per 10 bezoeken aan de Fakbar gaat het zwaailicht speciaal voor jou draaien. Als beloning krijg je een gratis pint!

Actievoorwaarden:

  • Art 1: Door gebruik te maken van de studentenkaartscanner gaat de klant akkoord met deze actievoorwaarden.

  • Art 2: Enkel studenten ingeschreven aan een onderwijsinstelling die deel uitmaakt van de Associatie KU Leuven kunnen deelnemen aan de actie.

  • Art 3: Per 10 bezoeken aan de Fakbar krijgt een klant 1 gratis pint (25cl Stella) of 1 gratis frisdrankje.

  • Art 4: Binnen deze actie betekent een bezoek aan de Fakbar: het scannen van de studentenkaartscanner in de Fakbar tijdens de openingsuren. Per openingsavond kan een student slechts eenmalig geldig zijn/haar studentenkaart scannen.

  • Art 5: De actie is geldig vanaf 15/9/2017. Fakbar 't ElixIr behoudt het recht de actie aan te passen of stop te zetten.

  • Art 6: Per keer dat een studentenkaart gescand wordt, wordt het studentennummer en het tijdstip opgeslagen. Deze data kan gebruikt worden voor statistieken, wedstrijden en andere toepassingen. Gegevens zullen niet doorgegeven worden aan derden, maar kunnen wel openbaar gepubliceerd worden als bijvoorbeeld resultaten van een wedstrijd. Wanneer de klant een account heeft bij VTK, kunnen deze gegevens ook gelinkt worden aan de overige gegevens van deze persoon. Een klant kan zijn/haar data laten verwijderen door ons te contacteren.

  • Art 7: Tussen het einde van het tweede semester van het huidige academiejaar en het begin van het volgende academiejaar worden de gegevens op het systeem gereset. Gegevens van afgelopen jaren kunnen tot drie jaar bijgehouden worden voor analytische en statistische doeleinden.