NMBS

HR Rail

Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen? De juiste medewerker voor de juiste spoorwegjob, dat is de taak van HR Rail. HR Rail is de wettige werkgever van al het personeel van de Belgische Spoorwegen. Het merendeel daarvan werkt in de praktijk bij de NMBS en Infrabel. HR Rail beheert voor deze bedrijven het sociaal overleg en werkt aan een moderne HR-dienstverlening op vlak van rekrutering en selectie, interne mobiliteit en carrière, personeelsadministratie, payroll en sociale voordelen. Daarnaast heeft HR Rail een eigen spoorwegacademie (Train@Rail), een medische dienst en organiseert ze een externe dienst voor preventie en bescherming op de werkplek.

NMBS

NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein rijdt tot in de verste uithoeken van België. Veilig, steeds strevend naar stiptheid, ecologisch verantwoord en altijd ten dienste van de klant. Nationaal of over de landsgrenzen: NMBS vervoert en brengt in vervoering. Wie bij NMBS werkt, komt niet alleen terecht in een bedrijf in beweging, maar hoort meteen ook bij de spoorwegfamilie, waar samenwerking, solidariteit en respect geen loze woorden zijn. Je kan er volop timmeren aan een carrière met vaart en zo mee een sleutelrol spelen in het Belgische mobiliteitsverhaal.

Infrabel

Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet. Sporen, wissels, seinen, overwegen of hoogspanningsmasten: dag en nacht waakt Infrabel erover dat alles werkt zoals het hoort. De medewerkers ontwikkelen, onderhouden en moderniseren de infrastructuur. Infrabel biedt een veilig en betrouwbaar spoornet voor alle treinen van morgen, met de meest geavanceerde technologieën. Infrabel verdeelt de beschikbare spoorcapaciteit en coördineert alle spoortrajecten op het Belgische net.

Website bekijken

Evenementen