VTK als partner voor jouw bedrijf

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Log In

VTK maakt voor jou het verschil

Met VTK Bedrijvenrelaties geven we de mogelijkheid aan studenten en bedrijven om elkaar te ontmoeten. We hechten veel waarde aan het informeren van onze studenten, maar daarnaast zijn we ook een sterke partner voor u als bedrijf. Door onze bewezen professionaliteit mag u van ons verwachten dat onze evenementen af zijn. Naast onze evenementen bieden we nog een hoop andere mogelijkheden om in contact te komen met onze studenten. Wilt u meer weten? Stuur dan zeker een mailtje naar corporaterelations@vtk.be

Bedrijvenrelaties

August Van Meensel

Cédric Van Gompel

Vincent Hofmans

Ruben Hias

Bregt Dekimpe

Lars Wouters

Groepscoördinator

Wat kan je verwachten?

Zien we jou op één van onze volgende evenementen?

Evenementen bekijken

Hoe wij u bedrijf mee boosten

Service 1

Zichtbaarheid Wij geven u de mogelijkheid om uw bedrijf in de schijnwerper te zetten bij de ingenieursstudenten & de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen bij onze ingenieurs van morgen.

Service 2

Flexibiliteit Heeft u zelf ideeën, voorstellen of opmerkingen? Laat het ons weten en dan zitten wij graag eens samen om deze te bespreken.

Service 3

Professionaliteit & kwaliteit Niet alleen tijdens onze evenementen, maar ook tijdens ons doordeweeks contact eisen wij van onszelf de hoogste professionaliteit. Alleen zo kunnen wij u aangename communicatie en kwaliteitsvolle evenementen garanderen.