Interfacultaire Rockrally

Welkom op de pagina van IFR!

Op deze pagina vind je de volgende dingen terug:

  • Wat is IFR?
  • Planning events
  • Inschrijving bands
  • Reglement

Wat is IFR?

De InterFacultaireRockrally (IFR) is de grootste studenten rockcompetitie van het land. Verschillende bands van verschillende faculteiten nemen het tegen elkaar op in een memorabele muziekwedstrijd. Deze battle bestaat uit twee voorrondes en tenslotte nog een spectaculaire finale in het Depot. Hierbij bepalen zowel een stemming van het publiek, als een professionele vakjury wie er doorgaat naar de finale en welke band er tenslotte met de hoofdprijs naar huis gaat. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Planning events:

  • Voorronde 1: 23/11/2023
  • Voorronde 2: 19/02/2024
  • Finale: 15/04/2024

Indien je meer te weten wilt komen over de locaties, de bands of andere praktische informatie check je best ook eens onze social media.

Facebook: Interfacultaire Rockrally (IFR) Instagram: Interfacultaire Rockrally (IFR)

Inschrijving bands

Zie jij jezelf niet in het publiek, maar liever op het podium? Dat kan! Elke studentenvereniging die verbonden is aan de KU Leuven of zijn associaties, mag voor IFR een band afvaardigen die hen vertegenwoordigt en zichzelf al rockend tot winnaar probeert te kronen. De finale vindt plaats in het Depot. Op deze locatie hebben al talloze bekende artiesten de pannen van het dak gespeeld en jij kan met jouw band de volgende zijn!

De inschrijvingen voor de editie van IFR 2023-2024 zijn gestart. Schrijf je band in via deze link! De inschrijvingen blijven open tot 7 november om 23:59.

Reglement

Bekijk ook zeker het reglement voor extra informatie over de Interfacultaire Rockrally! (Als het reglement niet opent, probeer dan een andere browser) Heb je nog een vraag of wil je extra informatie, stuur dan zeker een mailtje naar of !

Hopelijk zien we jullie snel terug op of voor ons podium!