Sport

Wat doet Sport voor jullie?

VTK Sport wil jou in beweging brengen. Daarom organiseren we het hele jaar door een waaier aan activiteiten, voor elk wat wils. Voor meer zicht op wat wij allemaal organiseren moet je ook zeker lid worden van de VTK Sport groep!


Interne Competitie

Om te beginnen zijn er de traditionele interne VTK-competities: badminton, padel, voetbal, frisbee, trefbal. Meer info vind je hier.


IFB

Wil jij de sportieve eer van VTK verdedigen? Dan is de Interfacultaire Beker (IFB) iets voor jou! Dit is dé balsportcompetitie tussen de studentenkringen van Leuven, waarbij we de strijdt tegen hen opnemen om de beste van heel Leuven te worden in zowel voetbal, volleybal als basketbal! ⚽🏀🏐 Zeker meedoen is de boodschap! Meer info vind je hier.


Danslessen

Ook de traditionele danslessen kunnen niet ontbreken, dit jaar zal opnieuw een gemotiveerde leraar er staan om jullie van een stijve hark om te vormen tot een echt danstalent. Meer info vind je hier.


24 urenloop

Natuurlijk neemt VTK deel aan de 24 urenloop. Als voorbereiding hierop worden in de eerste maand looptrainingen gegeven, voor alle niveaus, van beginner tot professional. Schrijf 24 oktober dus alvast in je agenda want we gaan volop voor de langverwachte overwinning! Meer info vind je hier.


SVDM

Uiteraard wordt er ook verder gedaan met de Sport van de Maand (SVDM). Hierin komen de iets minder toepasselijke sporten aan bod, zoals muurklimmen, boogschieten, boksen, etc. Dit kunnen ook initiaties zijn, gegeven door professionele leraars. Alle info kan je steeds vinden op de VTK sport groep of op de VTK-site.


Spontane activiteiten

Dit jaar wordt sport spontaner! Wij organiseren kleine, gezellige activiteiten voor jullie als het goed weer is! Zaken zoals beachvolleyballwedstrijden, frisbee,... zullen zeker aan bod komen!


Rundez-vous - Wekelijks loopje

Vanaf november zal er elke week een loopje georganiseerd worden speciaal voor de sportievelingen die hun conditie willen onderhouden ook na de 24 urenloop. Aarzel zeker niet om langs te komen het hoofddoel van deze loopjes is om een leuke tijd te hebben. Daarom zullen we de groep opsplitsen in twee: degenen die een stevig loopje willen doen en degenen die graag een babbeltje slaan tijdens het loopje. Af en toe zal er eens een speciale editie van het loopje komen (zoals een jeneverloopje, verkleedloopje, etc.). Alle info zal steeds te vinden zijn op de VTK sport groep of op de VTK-site.


VTKoerst

Vanaf november zal er naargelang de interesse ook af en toe een VTKoerst training gegeven worden. Hierbij springen we samen op de fiets voor een ritje van 40-50 km. Alle info zal eveneens te vinden zijn op de VTK sport groep of op de VTK-site.


Ideetjes?

Heb je nog leuke ideeën? Laat het ons weten en wie weet organiseren we het wel!