Vynova Belgium nv

Website: www.vynova-group.com/careers/working-at-vynova

Over Vynova:

Vynova is een toonaangevende Europese producent van chlooralkali-producten en PVC. Met productievestigingen in vijf landen en 1.200 toegewijde medewerkers, halen we een jaaromzet van 1 miljard euro. Onze producten spelen een cruciale rol in tal van toepassingen die onze levenskwaliteit verbeteren en worden onder meer in de medische wereld, de auto-industrie en de bouw, maar ook in de voedingssector en de farma gebruikt.

Vynova werd opgericht in 2015 en is het chloorvinyl-platform van de International Chemical Investors Group (ICIG). Hoewel we een jong bedrijf zijn, kunnen we voortbouwen op tientallen jaren ervaring als onderdeel van grote internationale chemiegroepen.

Vynova Belgium, gevestigd in Tessenderlo, is de grootste productievestiging van Vynova Group en telt meer dan 540 medewerkers.

Bij Vynova streven we naar een respectvolle, aangename werkomgeving en staan we voor een cultuur van continue verbetering en persoonlijke ontwikkeling.

Op zoek naar een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief? Aarzel dan niet en ontdek onze vacatures op www.vynova-group.com/vynova-job-posting of contacteer ons via recruiter.tes@vynova-group.com.

Website bekijken