Medewerkers

Medewerker?

Het is een cliche zo oud als de straat, maar daarom niet minder waar: VTK is er voor en door zijn leden! Als je zelf wil meewerken aan een of andere VTK-activiteit, dan krijg je hiervoor een uitgelezen kans: kom mee helpen op één van onze evenementen, de cursusdienst, Theokot of in de fak. Wat moet je hiervoor doen? Ga snel even rondzien op de werklijsten en vul je in op een shiftje naar keuze. Place to be: vtk.be/shift. Je kan je shiften ook altijd automatisch in je Google Calendar weergeven dankzij iCal!

"Wat heb ik daar nu aan?" schiet het onmiddellijk door je hoofd? Ten eerste is zo'n shiftje doen gewoon leuk en ten tweede word je er nog eens voor beloond ook!


Beloningen

  1. Tijdens je shift mag je gratis drinken (zolang je maar niet te zat wordt uiteraard).
  2. Ten tweede krijg je voor elke shift die je doet, 1 medewerkersbonnetje per uur ter waarde van 1 euro. Voor shiften na 02u00 krijg je 1,5 medewerkersbonnetje per uur, de vice rondt hierbij royaal af naar boven toe. Je kan die gebruiken in het Theokot of in 't ElixIr. Deze bonnetjes gelden niet op TD's of andere speciale activiteiten.
  3. Alsof dat nog niet genoeg is, mag je als je minstens 3 shiften gedaan hebt op het einde van het jaar gratis naar het medewerkersfeestje komen!
  4. Na 15 shiften ben je officieel vaste medeweker. Dat betekent dat je lid wordt van een gezellig groepje vrienden dat VTK nauw aan het hart ligt. De sfeer tussen de vaste mederwerks is top, af en toe wordt er eens een leuke activiteit samen gedaan en je krijgt voorrang bij inschrijvingen voor bepaalde evenementen! Ook hoort hier een unieke medewerkerstshirt bij!

Op het einde van het jaar zijn er nog gepaste bedankingen voor je uitzonderlijke bijdrage aan het VTK verhaal!

rewards

Regels

Een korte samenvatting:

Cantussen:

  1. Per shift die een deel duurt krijg je de helft van de inkomprijs terugbetaald voor je cantus, 2x tappen is dus een gratis cantus (je krijgt maximaal terugbetaald tot de prijs van de inkom). Shifters die cantussen op water/eigen drank, cantussen gratis vanaf 1 shift die een deel duurt.
  2. Opbouw en afbraak zijn bonnetjesshiften.
  3. Kwartiertje steward telt als shift, niet voor bonnetjes.

Fakbar 't ElixIr:

Wanneer je gaat neventappen op een standaard avond krijg je 10 medewerkersbonnetjes. Wanneer er een feestje wordt georganiseerd waarvoor er kortere shiften zijn gemaakt, geldt de algemene regel. Voor 02u00, krijg je 1 medewerkersbonnetje ter waarde van €1 per uur dat je shift. Voor shiften na 02u00 krijg je 1,5 medewerkersbonnetje per uur, hierbij wordt naar boven afgerond.

Theokot:

Als je een smeershift opneemt krijg je het extra voordeel dat je zelf ook een eigen broodje mag maken voor je lunch!

Voor grote en speciale activiteiten zoals bijvoorbeeld Galabal gelden aparte regels Op de meeste activiteiten zal er medewerkersdrank of andere shiftersvoorzieningen aanwezig zijn.

Kortom, haast je naar vtk.be/shift en schrijf je in!


Bonnetjes halen

Als je een paar bonnetjes bij elkaar gespaard hebt, kan je ze komen ophalen bij de vice. Om te weten wanneer hij aanwezig is in zijn ambtswoning (gelijkvloers blok 6, cité) stuur je hem best een Messenger berichtje of een mailtje naar

Vragen?

Als je na het lezen van deze glasheldere uitleg nog vragen zou hebben dan kan je steeds bij de vice terecht. Gewoon een mailtje sturen naar . Je kan eveneens bij mij terecht als je problemen zou hebben met de werklijsten (of met je lief :-)) of als je je wil inschrijven op de medewerkerslijst of gewoon als je nood hebt aan een babbel. Als je daarop staat, krijg je wekelijks een mailtje met een overzicht van de activiteiten en welke shifts je kunt doen. Ook dat houdt geen enkele verplichting in. Als heel mijn betoog hier je nog niet overtuigd heeft, weet dan dat je als medewerker mijn eeuwige dank en respect krijgt. En dat is veel waard :)


Informatienota vrijwilligers

De informatienota voor vrijwilligers van Vlaamse Technische Kring vzw kan gevonen worden in volgend document: Vrijwilligersnota


Tot op een of andere shift!

Robin ()