Theokot

Broodjes bestellen Shiften bij Theokot

Theokot wil van 's ochtends tot 's avonds een plaats zijn voor studenten om te ontmoeten, te werken of te relaxen in een gezellige omgeving. Het is een aangename plaats om te genieten van de goedkoopste en lekkerste broodjes van Heverlee. Bovendien worden de broodjes ter plaatste gesmeerd waardoor ze niet alleen een stuk goedkoper zijn, maar ook veel verser. Daarnaast is Theokot overdag zowel geopend voor studenten die groepswerken willen maken als voor mensen die nood hebben aan ontspanning. We organiseren 's avonds ook activiteiten zoals de Caraoké, een stijlvol kerstdiner of de Croquantus. Kom zeker eens langs en geniet van alles wat we je te bieden hebben!

Volg onze sociale media hier voor alle acties en evenementen:

Theokot ligt in het Kasteelpark Arenberg 41. Zie Google Maps hieronder 🌍


🕓 Openingsuren

Check de homepage voor mogelijke afwijkingen We zijn dagelijks geopend op volgende momenten:
Maandag: 10h30 - 18h00
Dinsdag: 10h30 - 18h00
Woensdag: 10h30 - 18h00
Donderdag: 10h30 - 18h00
Vrijdag: 10h30 - 16h00
Haal je broodje steeds af voor 16h00!


📆 Theokot reserveren

Het Theokot is elke avond beschikbaar voor studenten van de Faculteit Ingenieurswetenschappen Leuven. Ideaal voor een thesispresentatie, een gezellig etentje of om te chillen met vrienden.

Als we je aanvraag goedkeuren, zal je gevraagd worden een contract te ondertekenen. Dat contract vind je hier.

Om een aanvraag in te dienen vul je deze form in en dan hoor je van ons terug! Lees zeker de uitleg in de form en/of het contract om onze regels eens te bekijken en niet voor verrassingen te komen staan.

In onderstaande kalender kan je nakijken of het Theokot nog vrij is.