Ad Ultima Invest

Wie is Ad Ultima Group?:

Ad Ultima Group onderscheidt zich in de Benelux en in Frankrijk door een combinatie van competenties aan te bieden op het gebied van ERP, CAD, PLM, xRM, Infra en BI. Onze focus ligt op procesverbetering en automatisering van productontwikkeling, productie en distributie. Ad Ultima Group is daarnaast ook één van de belangrijkste Microsoft Partners. Wij behoren tot de Microsoft Presidents Club, de top 5% best presterende MBS partners in de wereld. Op heden telt Ad Ultima Group 250+ medewerkers en zijn we actief in 3 landen: België, Nederland en Frankrijk. Onze hoofdzetel kan je vinden in Kortrijk. Andere kantoren kan je vinden in Gent (Ghelamco Arena), Turnhout, Leuven, Antwerpen, Parijs, Lyon en Ede.

Carrièremogelijkheden: De Ad Ultima Kick-Start Academy 2019 start op 2 september 2019 en biedt je een uitdagende fast-track naar een rol als consultant binnen onze groep. Interesse in bedrijfsprocessen en affiniteit met IT zijn je motiverende factoren, dan trainen wij verder op jouw vaardigheden en kennis. Wij zorgen voor een goed uitgetekend traject om je zo snel mogelijk te laten groeien door te investeren in jouw kennis en talent. Deze bootcamp stoomt jou in drie maanden klaar om zelfstandig aan de slag te gaan binnen één van onze teams. Toch nog wat onzeker over wat we precies bedoelen met bedrijfsprocessen, of wat een job als consultant nu eigenlijk inhoudt? Geen probleem! Wij voorzien open Kick-Start kennismakingsdagen bij ons op kantoor. Tijdens deze ontmoetingen laten we jou kennismaken met de Ad Ultima Group: wie zijn we? Wat doen we? Hoe pakken we onze business aan? Hoe zal jouw opleidingstraject eruit zien?

Selectieprocedure:

Kriebelt het al om je eerste stappen in consultancy te zetten, solliciteer voor jouw plaatsje in de Kick – Start Academy 2019. Dit kan online via: http://www.adultimagroup.com/kick-start-academy. Om jou beter te leren kennen, willen we graag weten wie je bent en wat je drijft om bij ons om te komen werken.

  1. Stuur ons je CV en een gemotiveerd schrijven elektronisch door naar hrm@adultimagroup.com.

  2. Na een grondige CV – screening contacteren we jou binnen de 2 weken om telefonisch af te stemmen. De klik? Tijd om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten.

  3. Let’s meet! In een 1e ontmoeting maak je kennis met een verantwoordelijke van ons HR – team.

  4. Still connecting? In een 2e ontmoeting maak je kennis met de verantwoordelijke van het kennisdomein waar jou interesse naar uit gaat.

  5. Assessment? Mogelijks, afhankelijk van jouw interesse kan er een assessment plaatsvinden. Dit kan gaan van een kennistest, tot een taaloefening of een rollenspel.

  6. Time to close the deal!

Website bekijken