Internship Fair

Stagebeurs

De Stagebeurs geeft jou de mogelijkheid om meer informatie te verzamelen over de stagemogelijkheden als student Burgerlijk Ingenieur. Verschillende bedrijven komen zichzelf en de stages die ze aanbieden voorstellen. Een overzicht van de bedrijven die dit jaar aanwezig zullen zijn en een korte beschrijving van hun werkdomein kan je vinden op de volgende pagina.

Waarom zou je een stage doorlopen in de zomervakantie? Je krijgt vanuit de faculteit de kans om je stage in te brengen als bedrijfservaring (3 stp) of industriële stage (6 stp) in elk Masterprogramma. Bovendien is een stage de beste manier om een bedrijf en een job als ingenieur te leren kennen.

De beurs vindt plaats in de OHL Business Seats, zowel met de fiets als met de auto bereikbaar via de Kardinaal Mercierlaan en de achteringang van het stadium van OHL te nemen. Er zullen ook wegwijzers staan om je naar de exacte locatie te wijzen. Ter plaatse is zowel fietsenstalling als autoparking beschikbaar.


Stagebrochure

Per opleiding verschillen de voorwaarden om een stage op te nemen. Daarnaast zijn er voor elke opleiding een aantal belangrijke data die je best voor jezelf noteert. Om je op weg te zetten in deze zoektocht en je de eerste informatie al te geven, hebben we dit voor alle richtingen samengevat in onze Stagebrochure. Neem zeker even de tijd om dit te bekijken en door te klikken naar de website vermeld bij jouw opleiding.

Nuttige Links

Stagebrochure: brochure met een overzicht van de stagevoorwaarden per opleiding

Deelnemende bedrijven: op deze pagina kan je een overzicht vinden van de deelnemende bedrijven en een link naar hun persoonlijke bedrijfspagina

Company Guide: Brochure met informatie over alle deelnemende bedrijven