Jobfair 2022

Registreer hier voor het evenement → Vind hier de deelnemende bedrijven → Bekijk de Company Guide hier → Bekijk hier het busschema →

Welkom op het VTK Jobfair Platform

In deze online omgeving vindt u praktische informatie en een overzicht van de deelnemende bedrijven. De 2022 editie van de VTK Jobfair vindt plaats op donderdag 10 maart 2022 in de Brabanthal.

Inschrijven is verplicht, dit kan je onderaan deze website doen.

Timetable

10:00 Officiële opening van de Jobfair

12:00 Start lunch

14:30 Einde lunch

16:30 Start netwerkreceptie in foyer: genieten van een drankje, hapje, live muziek en informele babbels!

19:00 Einde netwerkreceptie

Start-up Corner

Net als vorig jaar presenteren enkele start-ups en postgraduaten zich in de Start-up Corner. Breng ze zeker een bezoekje tijdens je bezoek aan de beurs!

Company Guide

Bereid uw bezoek aan de VTK Jobfair voor door de editie van dit jaar te raadplegen! Je vindt de Company Guide op deze pagina of via on.vtk.be/companyguide.

Shuttle bussen

Om uw vervoer naar de Brabanthal zo comfortabel mogelijk te maken, hebben wij pendelbussen. Stap in onze shuttles op de parking C300 in Heverlee of op de hoek van het Margarethaplein en het F. Smoldersplein in het stadscentrum van Leuven.

Matching software

Wil je in de weken voor de Jobfair in contact komen met de deelnemende bedrijven? Ben je geïnteresseerd in welk bedrijf uw loopbaanwaarden het beste deelt?

Maak een profiel aan op vtk.be/career/match (enkel voor masterstudenten).

Contact

Als je vragen hebt over deze website of het evenement, neem dan contact met ons op via .