IFB

Wat is de IFB? IFB is de afkorting van "InterFacultaire Beker". Simpel gezegd is het dé competitie tussen alle kringen (en peda's) van Leuven, in (zaal)voetbal, volleybal en basketbal! ⚽🏀🏐

Elk jaar staat VTK op sportief vlak te strijden tegen de andere kringen. Bij de heren zullen we in elke categorie de strijd aangaan, bij de dames ontbreekt enkel een basketbalteam.

Heb je interesse hiervoor? Kom dan zeker naar onze open trainingen in de tweede week van het semester! Dan maak je al kennis met je nieuwe team en de IFB kapitein voor die competitie.

Meer info hiervoor vind je op het Facebook evenement [Komt later]

Deze open trainingen zijn helemaal niet bindend; dus als je toch niet meer ziet zitten (wat weinig waarschijnlijk is!) ben je ons niets verschuldigd. Heb zeker geen schrik van het niveau: dit verschilt heel sterk van jaar tot jaar, dus als je interesse hebt kan je altijd een kijkje komen nemen!

Voor in te schrijven voor de IFB zelf, doe dit dan via deze form.

Doen we nog niet mee in je favoriete sport? Dan is dit omdat VTK vorig jaar geen ploeg heeft ingeschreven in die competitie. Als er dit jaar echter voldoende mensen meedoen kunnen we wel een ploeg inschrijven! Dus sportievelingen: zoek u snel wat vriend(inn)en bij elkaar en schrijf jullie in, plezier gegarandeerd!

Bij nog verdere vragen mag je ook altijd een mailtje sturen naar