Vlaamse Technische Kring

Openingsweek Cursusdienst — 20 september

Een lading nieuwe cursussen staat op jou te wachten! Vergeet je boeken niet te reserveren en kom langs tijdens de openingsuren voor jouw jaar. Het heeft geen zin om eerder te komen, want door de enorme voorraad kunnen wij niet aan de boeken van de jaren die later in de week op de planning staan. Je krijgt ze dus niet mee. Je kan je studentenkaart scannen aan de ingang van het Theokot en daarna binnenkomen.

Probeer zo veel mogelijk om op de rustige momenten langs te komen (14u30-15u30, 16u30-17u30 en na 19u00), dan is de kans kleiner dat je lang moet aanschuiven. Je kan hier op de voorpagina van de site ook altijd zien hoe veel mensen er momenteel in de wachtrij staan (als we open zijn). Denk aan het milieu en neem zelf een zak of een tas mee om je boeken mee naar huis te nemen!

Vanaf week 2 is het Theokot zelf ook weer open! Daarnaast kan je je studentenkaart terug binnen scannen en liggen alle boeken weer in het cudikot. Onze openingsuren verschijnen wekelijks hier op de site en in 't Bakske. Bij vragen of problemen mag je altijd mailen naar !