Vlaamse Technische Kring

AE-Technovate Challenge

Feb.
28

00:00 - 23:59

Locatie: Interleuvenlaan 27/B, 3001

Nog geen plannen voor de paasvakantie? Zie jij een free trip langs startups en incubatoren in het bruisende New York wel zitten? Wil je nadenken over hoe je het met jouw interesse in technologie en innovatie impact op onze samenleving kan hebben door Rode Kruis-Vlaanderen nog meer future-proof te maken?

Dan is er goed nieuws voor jou… op 28 februari vindt de Technovate challenge plaats! Neenee, ‘not just another business game’ maar een ware Hackathon!

Wat is het dan wel?

Tja, er is maar 1 manier om dat te ontdekken : schrijf je in via www.ae.be/technovate2020 !

Je hebt maar 2 dingen nodig:

Een top-team dat bestaat uit max 5 studenten die geloven dat technologie de toekomst is en/of zelfs al wat programmeertaal in de vingers hebben! Een idee of gewoon goesting om iets uit te werken in verband met technologie voor een betere werking van Rode Kruis-Vlaanderen. Spoiler alert: Heb je nog geen idee? No worries! Hou de facebook pagina van AE goed in de gaten, want daar vind je concrete ideeën om je tanden in te zetten en more to come!

Er zijn maar 3 redenen om niet mee te doen:

Je kan je echt echt echt niet vrijmaken op 28/2 om naar AE te komen om samen met je team en de AE consultants je idee te scherp te krijgen en al doende te leren hoe je een Proof of Concept maakt. Je bent niet zo’n held in het vliegtuig (naar New York! In de Paasvakantie!) Nee sorry, een derde konden we niet bedenken…

Dus… New York?? Het team met het sterkste concept wint een plekje op de Student Startup Trip van AFT van 9 dagen naar New York (7 - 16 april, vlucht, accommodatie & bedrijfsbezoeken inbegrepen!)

Maar daarnaast zijn er ook tal van andere prijzen, bv. voor het team met de beste technische uitwerking, public vote,…

Zit je al te dansen op je stoel van enthousiasme??

Wij ook! Go for it…… inschrijven!!