Vlaamse Technische Kring

AE Meet & Greet

Nov.
14

18:00 - 22:30

Locatie: Musicafé

MEET & GREET - AE Staat de keuze voor een eerste job bijna voor de deur? Of wil je gewoon al eens een concreet idee krijgen over wat je na je studies kan gaan doen? Dan kan dat op onze Meet & Greet! Jaarlijks investeren we bij AE in een groepje pas afgestudeerden en ook de komende jaren willen we dit blijven doen. Daarom organiseren we donderdag 14 november een avond waar we kort even toelichten wie we zijn, maar waarbij je daarna vooral zelf de kans krijgt om van consultants te horen hoe hun job er uit ziet en welke projecten ze doen. Ook wordt er bekend gemaakt hoe je een trip naar New York kan winnen! De sneak preview kan je alvast vinden op www.ae.be/registration-technovate-2020, maar voor meer info kom je best langs op de Meet & Greet 😉.

AE wie? AE is een Business & ICT consultancy die haar klanten helpt door samen met hen de organisatiestructuur, de technologie en de mensen klaar te stomen voor de snel veranderende wereld van vandaag. We doen dit door bij onze klanten samen stil te staan, hen te helpen innoveren in de diensten die ze in de markt willen zetten en mee te bouwen aan de technologie die dit mogelijk maakt. Sinds 2011 is AE jaar na jaar een Great Place to Work. Kennisdeling, vorming en betrokkenheid zijn bij ons dan ook dagelijkse kost, AE’ers helpen elkaar. Bovendien geloven we sterk in het groeipotentieel van elke AE’er. We helpen je om je carrière in eigen handen te nemen en te evolueren in de richting die jij voor ogen hebt. Meer info via: www.ae.be/young-graduates.

Praktische details:

Wanneer? Donderdag 14/11 om 18u Waar? Musicafé, Muntstraat 5, 3000 Leuven Programma en inschrijven

Neem gerust ook je vrienden en medestudenten mee. Schrijf je wel even in, zodat we genoeg eten en pintjes kunnen voorzien. Tot dan 😊