welkomsactiviteit hoofd-nevenrichtingen/KULAK

Feb. 14
17:00 - 21:00
Locatie: Alma 3

🔥 Stook de vuren op en maak je klaar voor de gezelligste openingsbarbecue van het jaar, specifiek bedoeld voor alle studenten van die pas hun hoofd- en nevenrichting hebben mogen kiezen als ook Kulak studenten. Dit is het perfecte moment om te ontspannen, te genieten van een heerlijke BBQ en vooral om je medestudenten te leren kennen. Vaak kennen studenten binnen dezelfde studieoptie elkaar nog niet, en wat is er nu een betere ijsbreker dan samen te genieten van gegrild lekkers onder het genot van een zomerse avondlucht? We zorgen voor een breed assortiment aan barbecuegerechten, inclusief vegetarische en veganistische opties, zodat iedereen kan meegenieten.

Naast smullen van de BBQ, hebben we een reeks leuke en interactieve spellen gepland die perfect zijn om het ijs te breken en nieuwe vrienden te maken. Van teambuilding activiteiten tot spellen die beroep doen op je creativiteit en strategisch denken, er is voor elk wat wils. Deze spellen zijn niet alleen een kans om plezier te hebben, maar ook om te ontdekken wie je studiegenoten zijn buiten de collegezalen. Deze openingsbarbecue is meer dan een maaltijd; het is een startsein voor een jaar vol nieuwe verbindingen, ervaringen en onvergetelijke momenten. Pak deze kans om deel uit te maken van onze gemeenschap en begin het academiejaar op een onvergetelijke manier.

Praktisch:

  • Optie tussen verschillende vleesjes en groenten.
  • Wanneer? woensdag 14/02
  • Deuren/Io Vivat? 20u00/20u30
  • Waar? Alma 3, 3000 Leuven
  • Prijzen? 2 stukken vlees/vegan: €4 3 stukken €5 Stella: €1,20 Sangria: €1,50 Frisdrank: €0.50

This event is aimed at local students and will therefore be fully in Dutch. To see all the activities planned this semester please take a look at the calendar! https://vtk.be/nl/calendar/