Vlaamse Technische Kring

De Peter- en Meteravond zal doorgaan op maandag 28 september 2020.

Voor de eerstejaars

Inschrijven kan hier vanaf 21/09 18u.

Zit je voor het eerste jaar in Leuven en heb je geen idee hoe je moet beginnen aan die gigantische berg cursussen? Lijkt het je wel handig om mensen te leren kennen die notities hebben en je helpen aan oude examenvragen? Kom dan maandag 28 september 2020 om 19u00 naar het grasveldje voor Alma 3. Daar krijgen jullie een groepje bestaande uit enkele toffe tweede- en/of derdejaars toegewezen als jullie peters en/of meters die je graag het hele jaar door helpen met al je vragen. Je wordt samen met je groepje naar een tafeltje geleid in onze pop-up zomerbar gestuurd om te genieten van een fris drankje samen met je peters en meters..

Voor de tweede- en derdejaars

Inschrijven kan hier vanaf 21/09 18u.

Het eerste jaar is een grote stap, dat weten jullie beter dan wie dan ook, dus waarom help je de nieuwe lichting niet een beetje op weg? Ze zullen je heel dankbaar zijn, daar ben ik zeker van.
Jullie worden verwacht op maandag 28 september 2020 om 18u30 op het grasveldje aan Alma 3, ietsje vóór de eerstejaars. Daar krijgen jullie een tafel toegewezen waar de eerstejaars jullie even later zullen ontmoeten. Dan kunnen jullie samen met jullie groepje eerstejaars genieten van een fris drankje.

Kevin Lepinoy ()