PeMe

De Peter- en Meteravond zal doorgaan op 3 oktober 2022.

VOOR DE EERSTEJAARS:

Zit je voor het eerste jaar in Leuven en heb je geen idee hoe je moet beginnen aan die gigantische berg cursussen? Lijkt het je wel handig om mensen te leren kennen die notities hebben en je helpen aan oude examenvragen? Kom dan maandag 3 oktober 2022 naar de PEME-avond. Daar krijgen jullie een groepje bestaande uit enkele toffe tweede- en/of derdejaars toegewezen als jullie peters en/of meters die je graag het hele jaar door helpen met al je vragen.

Praktisch:

Jullie worden onderverdeeld in groepjes. Om 20u00 worden jullie verwacht aan de studentenwijk arenberg 6 (blok 6).

Inschrijvingen (verplicht individueel):

http://on.vtk.be/inschrijving_peme_eerstejaars

Join ook de facebookgroep:https://www.facebook.com/events/2926631377482290

VOOR DE TWEEDE- & DERDEJAARS:

Het eerste jaar is een grote stap, dat weten jullie beter dan wie dan ook, dus waarom help je de nieuwe lichting niet een beetje op weg? Ze zullen je heel dankbaar zijn, daar ben ik zeker van.

Praktisch:

Jullie vormen een groepje naar keuze van enkele tweede/derdejaars en krijgen een groepje eerstejaars toegewezen om een gezellige avond mee te beleven. Jullie worden verwacht om 20u00 op jullie zelf gekozen locatie te staan. Zulke locaties kunnen een café, kot, plein, .. zijn. Ook vragen we jullie nummer in te vullen, zodat bij problemen de eerstejaars jullie makkelijk kunnen vinden. Inschrijving:

http://on.vtk.be/inschrijving__peme_ouderejaars

Join ook de facebookgroep: https://www.facebook.com/events/2926631377482290

Alvast veel plezier!

Arno Beyers ()