Vlaamse Technische Kring

OPENINGSTD

We zijn iets te laat met deze pagina te updaten, maar we kunnen dus wel melden dat de pokemonTD in de Albatros een groot succes was! Veel mensen die in thema verkleed waren, en dikke sfeer bij DJ Sloopwerken (aka onze praeses en onze vice :p )

Donderdag 6 oktober. Doors: 22h GRATIS VOOR LEDEN (vergeet je lidkaart dus niet)

Gratis goodies in thema zullen worden voorzien. Be there !

MEDICA & VTK HALLOWEEN TD

Donderdag 3 november in Alma 2, doors: 22h.

♪ Halloween is m'n favoriete feest, dan ben ik verkleed als een griezelbeest. ♪

Onder deze beats kan je onmogelijk stil blijven staan. Om eens deftig te griezelen, verwelkomen we jullie in Alma 2. Daar laten we alle mogelijke gedrochten die je je kan inbeelden op jullie los. Van de meest angstaanjagende verpleegsters tot bloeddorstige nerds, je zal ze allemaal tegenkomen. De meer afgrijselijke exemplaren onder jullie zullen eveneens beloond worden met een gratis duoticket voor ons galabal. Tickets voor dit griezelfeest zijn te verkrijgen vanaf maandag 24 oktober in het Theokot, Doc's bar, Alma 2 en Alma 3. Concretere info over de fotowedstrijd volgt!

TICKETS:

VVK: 4/6 L/NL, ADD: 5/7 L/NL

LINE-UP:

DE AFREKENING

Donderdag 16 februari in Alma 2, doors: 22u

We vliegen er volgend semester met een knal in. De Afrekening the party komt voor een laatste keer naar Leuven op donderdag 16 februari. Zak met je vrienden af naar Alma 2 en beleef er het beste feestje van het jaar! Laat de kans niet liggen om nog een laatste keer deel uit te maken van dit legendarische feestje! See you there!

Ticketprijzen: VVK: Lid €4, Niet-lid €6 ADD: Lid €5, Niet-lid €7

Voorverkoop: Van maandag 13/02 tot donderdag 16/02 Elke middag (12u45 -13u45) in het Theokot, Alma 2 en Alma 3. Elke avond (18u30 - 19u30) in Alma 2 en Alma 3.