Galabal

Meer info over het galabal volgt snel! Wat we al wel kunnen meedelen, is dat het galabal zal doorgaan in het tweede semester. Als je lid bent van de vereniging mag je een officiële uitnodiging verwachten in je bus rond kerstmis.

Tickets

TBA

Hoe geraak je er?

  • Met de bus: We zullen dit jaar ook weer bussen inleggen om iedereen veilig en wel heen en terug te brengen.
    Na inschrijving ontvang u een mail met een buscode. Eens het bussensysteem geopend is kan u met deze code een plaatsje op een bus reserveren.
  • Met de auto: TBA

Alumni

Als Alumnus bent u van harte welkom op het Galabal, het is dan ook de ideale gelegenheid om bij te praten en de vroeger zo gekende sfeer opnieuw op te snuiven. Ook dit jaar is er voor jullie een aparte zaal voorzien waar jullie een glas cava en wat hapjes zullen krijgen. Onze medewerkers wijzen jullie graag ter plaatse de weg.

Wat moet je doen om als alumnus deel uit te maken van dit geweldige event? Stuur een mailtje naar onze . Zo kom je op onze lijst te staan en hij zal je vervolgens verder helpen met meer praktische zaken zoals de busreservatie.

We kijken er alvast naar uit om jullie terug even in het studentenleven te verwelkomen. Tot dan!

Contact

Heeft u nog vragen of is er iets onduidelijk, contacteer ons dan gerust. Je kan ons steeds bereiken via e-mail op het adres .