Wiskundeweek

Wat?

Dit is bedoeld voor toekomstige studenten aan de faculteit ingenieurswetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen of wetenschappen die deelnemen aan de zomercursus wiskunde van de KU Leuven.

Voor velen zal de zomercursus jullie eerste week in Leuven zijn, maar natuurlijk is er hier meer te doen dan enkel wiskunde! Daarom willen wij, studentenverenigingen, jullie al eens laten proeven van wat er komend semester te wachten staat. Daarnaast hopen we dat je zo al wat meer mensen leert kennen dan je buur die je helpt met integralen.

Geen betere manier om mensen te leren kennen dan met eten. De alma kan soms lekker zijn, maar ook duur. Daarom gebeuren er in het jaar regelmatig eetstandjes, op maandag en woensdag zijn jullie welkom tijdens de middag te genieten van onze goedkope hotdogs en croques!

We hebben natuurlijk ook een reeks andere activiteiten. Maandagavond verkennen we een van de meest iconische plaatsen van Leuven, de oude markt, tijdens een kroegentocht. Op dinsdagavond organiseren we een spelletjesavond in theokot, de broodjesbar van VTK. Op woensdag- en donderdagavond organiseren we een fakfeestje in de gnorgl en 't ElixIr. Dit zijn de fakbars van LBK en VTK. “Huh?! wat is een fakbar?” Een fakbar is een bar die wordt uitgebaat door en voor studenten, met een goede sfeer en goedkope prijzen als gevolg.

Hebben jullie nog vragen, dan kun je een mailtje sturen naar . Join ook zeker onze WhatsApp-groep om op de hoogte te blijven van alle updates!

Geniet nog van jullie vakantie en hopelijk tot snel!

LBK, Scientica en VTK