Wiskundeweek

Wat?

Dit is bedoeld voor toekomstige studenten aan de faculteit ingenieurswetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen of wetenschappen die deelnemen aan de zomercursus wiskunde van de KU Leuven. Neem zeker ook deel aan de Whatsapp groep aangezien daar verdere communicatie zal gebeuren.

Voor velen zal de zomercursus jullie eerste week in Leuven zijn, maar natuurlijk is er hier meer te doen dan enkel wiskunde! Daarom willen wij, studentenverenigingen, jullie al eens laten proeven van wat er komend semester te wachten staat. Daarnaast hopen we dat je zo al wat meer mensen leert kennen dan je buur die je helpt met integralen.

Geen betere manier om mensen te leren kennen dan met eten. De alma kan soms lekker zijn, maar ook duur. Daarom gebeuren er in het jaar regelmatig eetstandjes, op dinsdag en donderdag zijn jullie welkom tijdens de middag te genieten van onze goedkope hotdogs en croques! We weten zelf natuurlijk ook dat hotdogs niet super gezond zijn, daarom organiseren we ook maandagavond een reeks sportactiviteiten, van petanque tot beachvolleybal. Dinsdagavond is er ook nog een fotozoektocht voor de burgies in spé.

Voor de mensen die niet hielden van L.O. hebben we natuurlijk ook een reeks andere activiteiten. Dinsdagavond stellen we jullie voor aan een van onze fakbars. “Huh?! wat is een fakbar?” Een fakbar is een bar die wordt uitgebaat door en voor studenten, met een goede sfeer en goedkope prijzen als gevolg. Woensdag nemen we jullie mee naar de oude markt en laten we jullie aan de hand van leuke opdrachten en prijzen de sfeer opsnuiven. Als laatste kunnen jullie ook mee naar een andere fakbar om met ons te karaoken als gezellige afsluiter op de laatste avond. Geen zin om laat op te blijven? Geen zorgen je kan altijd vertrekken wanneer je wil, kom gewoon eens binnen piepen.

Hebben jullie nog vragen, dan kun je een mailtje sturen naar

Geniet nog van jullie vakantie en hopelijk tot snel!

LBK, Scientica en VTK