Vlaamse Technische Kring

Welkom op de pagina van VKK, de VerkiezingsKontroleKommissie van VTK 2017-2018. Hier komt binnenkort alle uitleg over de verkiezingen en nuttige links.


Om te beginnen alvast een inleidende presentatie over VTK in het algemeen: Infosessie VTK


VTK Verkiezingen 2017-2018

Tijdens de kiesweek gaan we op zoek naar de opvolgers van There Ar'No Limits. Het minste wat je alvast kan doen is stemmen op vrijdag 4 mei, zo maak je gebruik van je democratisch studentenrecht en bepaal je mee wie volgend jaar jou vertegenwoordigt op alle niveau's van de Associatie KU Leuven. Maar wat de kiesploegen het liefst hebben, is natuurlijk dat je langskomt tijdens de kiesweek zelf (30 april-3 mei) om te genieten van hun leuke activiteiten, gratis drank en lekkere snacks.


De VerkiezingsKontroleKommissie

Dit is de groep die toeziet op het correct verloop van de kiesweek. Dit jaar bestaat VKK uit volgende personen:

Zij zijn verantwoordelijk voor een eerlijk verloop van de verkiezingscampagne en zien toe op een correct verloop van de stemming. Je kan hen bereiken via .

Het verkiezingsreglement vind je op deze pagina.

Het verkiezingsdebat

Op 23 april gaat het verkiezingsdebat door. De kans om je moeilijke vragen op de opkomende ploegen los te laten dus! Wat is hun beleid op het vlak van onderwijs, sociaal, ontspanning, ... Hoe willen ze dit verwezenlijken en waarom verdienen ze jou stem?

Op deze avond wordt ook het financieel overzicht van het actieve VTK jaar gegeven, ben jij benieuwd waar VTK hun middelen haalt en waar ze deze allemaal aan besteden? Dit is het ideale moment om hier meer over te weten te komen. Iedereen is van harte uitgenodigd.


Het tijdsschema: