Theokot

Theokot wil van 's ochtends tot 's avonds een plaats zijn voor studenten om te ontmoeten, te werken of te relaxen in een gezellige omgeving. Het is een aangename plaats om te genieten van de goedkoopste en lekkerste broodjes van Heverlee. Bovendien worden de broodjes vanaf nu zelf ter plaatste gesmeerd waardoor ze niet alleen een stuk goedkoper zijn, maar ook veel verser. Daarnaast is Theokot overdag zowel geopend voor studenten die groepswerken willen maken als voor mensen die nood hebben aan ontspanning. We organiseren 's avonds ook BBQ's, een stijlvol kerstdiner, wedstrijden, karaoke's en feestjes. Kom zeker eens langs en geniet van alles wat we je te bieden hebben!

Theokot ligt in het Kasteelpark Arenberg 41. Zie Google Maps hieronder:

Theokot

Openingsuren

Theokot is uitzonderlijk gesloten tijdens de 24urenloop op dinsdag 23 oktober en woensdag 24 oktober

Maandag: 10.30-18.00 Dinsdag: 10.30-18.00 Woensdag: 10.30-18.00 Donderdag: 10.30-18.00 Vrijdag: 10.30-16.00 Zaterdag: Gesloten Zondag: Gesloten

Verhuur

Het Theokot is elke avond beschikbaar voor studenten en alumni van de faculteit ingenieurswetenschappen Leuven. Ideaal voor een thesis presentatie, een gezellig etentje of om even te chillen met vrienden.

Het huurcontract is binnenkort hier beschikbaar.

Om te reserveren of meer informatie te vragen stuur je een mailtje naar . Gelieve in het onderwerp van de mail de datum dat je het Theokot wil huren te vermelden.

In onderstaande kalender kan je nakijken of het Theokot nog vrij is.