Vlaamse Technische Kring

MAANDAG 24/09 RONDLEIDINGEN CAMPUS 14u00, @Celestijnenlaan 200K (en niet 300C!) Waar is auditorium 200M, waar is dat monitoraat, waar haal ik mijn cursussen,auditorium De Oude Molen, welke molen? Als eerstejaars kan je wel eens met deze vragen zitten. Wil jij degene zijn die een kwartiertje langer kan slapen na al dat fakbargeweld, omdat jij niet hoeft te zoeken naar de juiste aula? Kom dan maandag om 13u45 naar het centrale grasveldje, Celestijnenlaan 300 en leer alle belangrijke plekjes op de campus kennen.

Kai () en Onderwijs ()

DINSDAG 25/09 FIETSZOEKTOCHT DOOR LEUVEN EN HEVERLEE 14u00, @Celestijnenlaan 200A Het is niet alleen belangrijk om je eigen campus te leren kennen, maar ook de stad waarin je je volgende 5 jaar zal doorbrengen. Daarom organiseren we voor jullie op dinsdag een zoektocht om zowel Leuven als Heverlee wat beter te leren kennen. Afspraak om 14u00 aan het grasveld voor de 200A en vergeet zeker je fiets niet!

Kai ()

DINSDAG 25/09 PIZZABUFFET EN DRANKSPELLETJES 19u00, @'t ElixIr Net afgestudeerd van het secundair en absoluut nog geen zin om al te beginnen koken, zak dan dinsdagavond om 19.00 af naar onze fakbar om te genieten van ons pizza-buffet waar je pizza’s kunt schranzen aan slechts 5euro. Nadat onze buikskes goed gevuld zijn, zullen we allemaal gezellig samen wat drankspelletjes spelen op jenever, genoeg ambiance dus voor iedereen! Inschrijven kan via deze link

Kai ()

WOENSDAG 26/09 OPENINGSCANTUS 19u45, @Waaiberg Na een lange, saaie vakantie is het eindelijk weer tijd om aan het echte leven te beginnen. En hoe kunnen we het nieuwe academiejaar beter inhuldigen dan met een hele hoop bier, gezang en gewoon een geweldige sfeer op deze openingscantus! Hiervoor kan je deze woensdag vanaf 20u30 terecht in de Waaiberg, alwaar we inzetten met het Io Vivat om 21u00. Kaarten zijn elke avond te verkrijgen in ‘t ElixIr en elke middag in het Theokot: 9/13 euro voor bier, 3/5 euro voor water. Alle deelnemende schachten worden om 19u45 verwacht in ‘t ElixIr voor een convent waarbij de belangrijkste principes en regels van de cantus uitgelegd worden. Tot dan!

Pieter ()

DONDERDAG 27/09 ETEN IN DEN ALMA 18u00, @Alma 3 Na onze campus en Leuven gescout te hebben, wordt het eens tijd om te ontdekken waar een studentenmaag deftig gevuld kan worden. En waar kan dit beter gebeuren dan in Alma 3? Samen met de leden van het praesidium zijn alle eerstejaars welkom om te verbroederen bij een eerste echte studentenmaaltijd in de alma. Dit is een ideale manier om je jaargenoten en ook de leden van het praesidium wat beter te leren kennen. Afspraak donderdag aan de trappen voor Alma 3 om 18.00 en vergeet zeker je studentenkaart niet mee te nemen!

Kai ()

WOENSDAG 3/10 SCHACHTENCUP 17u00, @Gebouw De Nayer Volgende week kunnen de eerstejaars zich een eerste keer bewijzen op sportvlak, want dan staat er een heuse beker op het programma, met als tegenstanders Medica, VRG en Ekonomika. het toernooi begint om 17u en duurt zo’n 2 uur. Voor zij die zeker op tijd willen zijn voor peme-avond: er worden gratis hotdogs voorzien. Voetballende schachten, schrijf jullie snel in door te mailen naar .

WOENSDAG 3/10 PEME 20u15, @Alma 3 Zit je voor het eerste jaar in Leuven en heb je geen idee hoe te beginnen aan die gigantische berg cursussen? Lijkt het je wel handig om mensen te kennen die notities hebben en je oude examenvragen kunnen geven? Schrijf je dan in op https://www.vtk.be/onthaal/onthaaldagen bij de peme avond en kom volgende woensdag 3 oktober om 20u15 naar Alma 3, daar krijgen jullie de locatie van enkele toffe tweedejaars die je graag helpen met al je vragen. Daarna ben je welkom op onze openingsTD waar jullie op onze kosten eentje kunnen drinken!

Kai ()