Onthaaldagen 2021-2022

Wat?

Het onthaalweekend is een driedaagse bedoeld voor eerstejaarsstudenten burgerlijk ingenieur(-architect) aan de KULeuven. Het is de ideale afsluiter van de welverdiende zomervakantie, die je een voorproefje geeft van het “student-zijn” in de breedste zin van het woord. In de laatste week voor de start van het academiejaar nodigt VTK je uit voor een eerste kennismaking met je toekomstige medestudenten, VTK, de faculteit, proffen en het studentenleven. Zo zal je de eerste week in Leuven meer bekende gezichten tegenkomen dan je ooit had durven dromen en voel je jezelf er direct al een beetje meer thuis. Niemand verplicht je om te komen, maar iedereen zal het je aanraden. Is het niet voor de nuttige info, dan zeker om nieuwe vrienden te maken en je vakantie af te sluiten met een knaller van formaat.

Inschrijven kan je hier.

Hoe zit het nu met corona?

We hebben toestemming gekregen van de overheid en de lokale instanties om onthaaldagen door te laten gaan als zomerkamp met overnachting! We organiseren voor jullie een onthaaldriedaagse op locatie in Opoeteren. Een driedaagse om nooit meer te vergeten! Inschrijven kan hier.

We volgen vanzelfsprekend alle corona maatregelen op om jullie veiligheid te verzekeren!

Meer vragen hierover? Stuur een mailtje naar wij vertellen jou graag hoe we het gaan aanpakken!

Wat als de maatregelen verstrengen? Afhankelijk van de maatregelen en de veiligheid die primeert passen we de vorm van onthaaldagen aan. Indien de regels strenger zouden worden en onthaaldagen op locatie niet meer zouden mogen doorgaan, kunnen ze doorgaan in Leuven of als het moet zelfs online. Je kan zeker rekenen op een volwaardig alternatief. Wij zijn er alvast enthousiast over!

Praktisch

  • Wie? nieuwe eerstejaarsstudenten Burgerlijk Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur Architect
  • Wanneer? 22 tot 24 september
  • Start? 14u30
  • Einde? 11u00
  • Waar? Bivakhuis 't Driege, Roosterbergstraat 36, 3680 Opoeteren
  • Inschrijven? Deze link
  • Kostprijs: €40
  • Verdere info? In de bevestigingsmail.

Meer vragen? Stuur gerust een mailtje naar . Het evenement zal vanaf de zomervakantie te vinden zijn op facebookpagina van VTK. Hopelijk tot dan!

Inschrijving