Interne Competities

Wat is dit?

VTK organiseert door het jaar competities in verschillende sporten. Zo kan je samen met je jaar, of gewoon met enkele vrienden, komen strijden om een plaatsje bij de top binnen VTK. Wie er dit jaar zal strijden, en hoe dat verloopt kan je via deze pagina bekijken. Wanneer we een uitslag binnen krijgen zetten we deze zo snel mogelijk online, het updaten van het klassement zullen we minstens 1 maal per week doen. De competities starten na de 24 urenloop. Om deel te nemen aan een evenement, georganiseerd door VTK Sport, moet je je sportkaart bijhebben. Zonder geldige sportkaart is men niet verzekerd bij ongevallen!

  • De uitslag van een wedstrijd wordt zo snel mogelijk naar EN naar de kapitein van de tegenstander in cc gestuurd door beide kapiteins. Wanneer de kapiteins het niet eens raken beslist VTK wat er gebeurt.
  • Indien een ploeg na 10 min niet aanwezig is, wordt aan de andere ploeg een forfait score toegekend.
  • Bij een gelijke stand in het eindklassement is het doelpuntensaldo doorslaggevend.
  • Wanneer een team niet aanwezig kan zijn voor een wedstrijd, dient de kapitein dit minstens een week op voorhand te laten weten aan zowel VTK-Sport als aan de kapitein van de tegenstander (zelfde mail, beide adressen in TO/CC zetten). Elk team mag maximaal 2 wedstrijden uitstellen! Indien het echt om een onvoorzienbare reden gaat kan er op deze regels een uitzondering gemaakt worden door VTK.
  • Wanneer een team niet aanwezig kan zijn voor een wedstrijd, dient het team zelf een nieuwe datum met de tegenstander uit te zoeken en zelf een nieuwe reservatie te boeken bij het sportsecretariaat (sportkuleuven.be).
  • Bij betwisting of onenigheid heeft VTK Sport altijd het laatste woord. Klachten of opmerkingen kunnen gestuurd worden naar .
  • Er wordt uitgegaan van fair play tijdens de wedstrijden en er zal dus geen scheidsrechter of iemand van VTK sport (soms wel) aanwezig zijn. Iedereen is scheidsrechter in zijn eigen wedstrijd. Indien er toch problemen optreden, kan dit altijd gemaild worden naar

Inschrijven

Hier is de link. De deadline is 31/10!

Padel

Alle info omtrent de padelcompetitie vind je hier.

Badminton

Alle info omtrent de badmintoncompetitie vind je hier.

Trefbal

Alle info omtrent de trefbalcompetitie vind je hier.

Voetbal

Alle info omtrent de voetbalcompetitie vind je hier.

Ultimate frisbee

Alle info omtrent de frisbeecompetitie vind je hier.