Vlaamse Technische Kring

Banner

The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience

Ben jij een 3de Bachelor, Masterstudent of net afgestudeerd als ingenieur aan de KU Leuven?! Dan biedt IAESTE je de kans om een onvergetelijke werkervaring op te doen in een bedrijf of een onderzoeksinstelling in het buitenland, die bovendien nog betaald is ook. Met onze stages bouw je niet alleen een waardevolle werkervaring op voor je CV, maar maak je tevens vrienden over de hele wereld. IAESTE begeleidt je bovendien bij alle praktische en administratieve zaken, gaande van huisvesting tot je visum en werkvergunning. Verder organiseert het 'local committee' allerlei activiteiten om je te introduceren in de plaatselijke cultuur en je in contact te brengen met andere stagiairs, zodat je je nooit hoeft te vervelen.

IAESTE is ook steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers om ons huidige team te versterken. We proberen elke maand minstens 1 keer af te spreken met ons team van medewerkers en buitenlandse trainees, dus als jij het ziet zitten om af en toe een pintje te gaan drinken en op stap te gaan met internationale studenten, contacten te leggen met bedrijven en wilt meehelpen aan het organiseren van internationale feestjes of een weekendje naar bijvoorbeeld Parijs, dan is IAESTE iets voor jou !

Heb je interesse om met ons op stage te gaan?

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je appliceert, de deadline voor motivatiebrieven is 26 februari 2016, in de voorafgaande week plannen we een infosessie met voorbeelden en persoonlijke feedback, datum en locatie volgt nog.

Zie je het zitten om IAESTE te versterken?

Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers!

Je kan ons altijd bereiken via onze Facebook-pagina of door een mailtje te sturen naar .

  LC Leuven op Facebook
 
  LC Leuven op Twitter
 
  IAESTE België website
 
  IAESTE Association website