IAESTE

![Banner](/page/file/8280b862804fbd107c835e0f96721eb94e0df19a/)

The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience

Ben jij een 3de Bachelor, Masterstudent of net afgestudeerd als ingenieur aan de KU Leuven?! Dan biedt IAESTE je de kans om een onvergetelijke werkervaring op te doen in een bedrijf of een onderzoeksinstelling in het buitenland, die bovendien nog betaald is ook. Met onze stages bouw je niet alleen een waardevolle werkervaring op voor je CV, maar maak je tevens vrienden over de hele wereld. IAESTE begeleidt je bovendien bij alle praktische en administratieve zaken, gaande van huisvesting tot je visum en werkvergunning. Verder organiseert het 'local committee' allerlei activiteiten om je te introduceren in de plaatselijke cultuur en je in contact te brengen met andere stagiairs, zodat je je nooit hoeft te vervelen.

IAESTE is ook steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers om ons huidige team te versterken. We proberen om de 2 weken eens af te spreken met ons team van medewerkers en buitenlandse trainees, dus als jij het ziet zitten om af en toe een pintje te gaan drinken en op stap te gaan met internationale studenten, contacten te leggen met bedrijven en wilt meehelpen aan het organiseren van internationale feestjes of een weekendje naar bijvoorbeeld Parijs, dan is IAESTE iets voor jou !

Heb je interesse om met ons op stage te gaan?

Het aftellen is alvast begonnen! De stages komen op 28 januari online, vanaf dan kun je dus appliceren! Je kan binnenkort al wel een stage specificeren op onze gloednieuwe IAESTE wishlist. Er is ook een informatieavond in aantocht, deze gaat door op 14/12 om 20u in BOKU 03.22, iedereen is welkom!

Zie je het zitten om IAESTE te versterken?

Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers!

Je kan ons altijd bereiken via onze Facebook-pagina of door een mailtje te sturen naar .

Links

  [LC Leuven op Facebook](https://www.facebook.com/iaeste.belgium.leuven/)
 
  [LC Leuven op Twitter](https://twitter.com/iaesteleuven/)
 
  [IAESTE België website ](http://www.iaeste.be)
 
  [IAESTE Association website ](http://www.iaeste.org)
 
  [](mailto:)