News - Informatie campusbib — 7 December

Groepswerklokalen + drankfontein

Als uitbreiding van het leercentrum kregen de 4 aparte groepswerklokaken op niveau -1 een aantrekkelijk kleurtje, en werden ze ingericht met aangepast meubilair en grote schermen. In één ruimte werd bij wijze van experiment een smartboard gehangen. De lokalen kunnen op de CBA-website vooraf gereserveerd worden via de link ‘Groepswerklokalen reserveren’. Studenten kunnen vanaf dit academiejaar gratis water verkrijgen aan het drankfonteintje in het cafetaria.

Blokken in Leuven

Vanaf 2/01/2013 tot en met 31/01/2013 zal de campusbibliotheek Arenberg deelnemen aan ‘Blokken in Leuven’ en maximale openingsuren voorzien: ma-vr: 8u30-22u en za-zo: 10u-19u. Op de CBA-website : http://bib.kuleuven.be/cba , kan je in die periode terecht voor actuele informatie over de bezettingsgraad.

Tabel van Mendelejev

Nog tot eind januari 2013 staat de Tabel van Mendelejev opgesteld in de inkomhal van de bibliotheek. Elk element van de tabel wordt voorgesteld in zijn zuivere vorm, of in een mineraal waarin het voorkomt, aangevuld met een concrete toepassing in het dagelijks leven.