Vlaamse Technische Kring

Muntwedstrijd

May
3

3 May 12:30 - 1 Jul 04:20

Location: Alma 3

Er komt ons een boze tijd tegemoet. Niet enkel is de blok in zicht maar we staan ook face to face met een ongeziene financiële coronacrisis. Net gelijk de Romeinen kan je best al je munten bijeenschrapen om je overlevingskansen te vergroten. Enkel degene die de wegen van de munt kennen gaan het redden.

Degene die het meest munt bezit gaat het machtigst zijn. VTK wil jullie alvast een voorsprong geven. Geld groeit niet aan bomen, maar munt is wel gewoon een plant, close enough!

Dinsdag 3 mei en donderdag 6 mei kan je je eigen muntplantje komen halen aan alma 3 van 12u30 tot 14u00. Deze kan je vervolgens stekken om zo veel mogelijk munten te hebben. 1 muntblaadje = 1 munt. Op 1 juli mogen jullie foto’s doorsturen van jullie muntplantjes en zo kunnen we zien wie er gewonnen heeft. Het evenement loopt tot na de blok zodat jullie tijdens het studeren ook een leuke afleiding hebben.

Jullie krijgen van ons dus 1 stengeltje munt en hiermee ga je dus zoveel mogelijk munten uit moeten krijgen. Tactisch stekken is dus de boodschap. Telkens als je je munt stekt ga je er ook een foto van moeten nemen zodat we kunnen zien dat je niet valsgespeeld hebt en ergens anders munt bent gaan halen. Potgrond is niet perse nodig, je kan ook perfect een doorzichtig flesje vullen met water en zo je muntplantjes stekken. Moeilijk hoeft het dus niet te zijn ;). (op youtube zijn veel handige filmpjes te vinden)

Tot dinsdag of donderdag dan en veel succes!