VTK Jobfair 2023

Registreer hier voor het evenement → Vind hier de deelnemende bedrijven → Bekijk de Company Guide hier → Bekijk hier het busschema →

Welkom op het VTK Jobfair Platform

In deze online omgeving vindt u praktische informatie en een overzicht van de deelnemende bedrijven. De 2023 editie van de VTK Jobfair vindt plaats op donderdag 9 maart 2023 in de Brabanthal.

Timetable

10:00 Officiële opening van de Jobfair

12:00 Start lunch

14:00 Einde lunch

17:00 Start netwerkreceptie in de foyer: genieten van een drankje, hapje, live muziek en informele babbels!

19:00 Einde van de netwerkreceptie

Start-up Corner

Net als vorig jaar presenteren enkele start-ups en postgraduaten zich in de Start-up Corner. Breng ze zeker een bezoekje tijdens je bezoek aan de beurs!

Company Guide

Bereid uw bezoek aan de VTK Jobfair voor door de editie van dit jaar te raadplegen! Je zal de Company Guide binnenkort kunnen raadplegen op de site.

Shuttle bussen

Om uw vervoer naar de Brabanthal zo comfortabel mogelijk te maken, hebben wij pendelbussen. Stap in onze shuttles op de parking C300 in Heverlee of op de hoek van het Margarethaplein en het F. Smoldersplein in het stadscentrum van Leuven. De bussen rijden vanaf 10u tot 19u en stoppen om het kwartier aan zowel het F. Smoldersplein als C300.

Matching software

Wil je in de weken voor de Jobfair in contact komen met de deelnemende bedrijven? Ben je geïnteresseerd in welk bedrijf uw loopbaanwaarden het beste deelt?

Maak een profiel aan op vtk.be/career/match (enkel voor masterstudenten).

Contact

Als je vragen hebt over deze website of het evenement, neem dan contact op met ons via .