Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 28 oktober 2013
Download het Bakske in PDF hier


We hebben de 24 urenloop misschien niet gewonnen, maar we zijn toch trots op iedereen die eraan heeft meegewerkt! We vliegen er deze week weer in met een cantusweek van formaat.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Careerevening: Solliciteren & CV-schrijven

De eerste weken van het academiejaar waren hopelijk wederom een succes. Naast al dat vertier hoort er uiteraard ook aan de toekomst gedacht te worden. De bedrijvenrelaties werkgroepen van LBK en VTK proberen jullie, ingenieurs in spe, wat te informeren over de keuzes en skills die binnen een jaar aan de orde zullen zijn.
Om jullie reeds verworven academische talenten wat aan te vullen met de nodige softskills omtrent solliciteren en het schrijven van een CV, organiseren wij samen met KVIV op 30 oktober 2013 de Careerevening. In auditorium Jean Monnet word je verwelkomd om 19:15 om presentaties bij te wonen met handige tips and tricks om jouw sollicitatie tot een goed einde te brengen. Omdat het allemaal nog een beetje studentikoos mag blijven, worden de presentaties gevolgd door een gratis receptie.
Inschrijven kan via : on.vtk.be/careerevening

Stagefair

Op donderdag 14 november vindt zoals ieder jaar weer de Stagefair plaats, waar bedrijven zichzelf en hun beschikbare stageplaatsen kunnen voorstellen aan derde- en vierdejaars studenten. De editie van dit jaar zal gehouden worden in de Campusbibliotheek Arenberg. Verdere informatie over het aanvangsuur, de deelnemende bedrijven en de inschrijfmogelijkheden volgt later, maar hou alvast donderdag 14 november vrij in uw agenda!

Skireis

Beste sneeuwfanaten, het is weer zover! Het jaar is goed en wel gestart, en dat is ook het moment waar iedereen al terug aan een (sneeuw)vakantie denkt. Dan zit je goed bij VTK. Wij nemen jullie (samen met SKIKOT) mee naar St. Jean d'Arves, gelegen in het mooie skigebied Les Sybelles. Nog nooit geskied of gesnowboard? Geen nood, dit gebied biedt uitstekende mogelijkheden voor starters. Ook gevorderden vinden hier vanzelfsprekend hun gading. Uiteraard kunnen we ginder feesten als de beesten, met SKIKOT-aprèsski, VTKantus en gratis vaten. Waar wacht je nog op? Inschrijvingen: maandag 28 oktober vanaf 18u30 in theokot.

VTK Bureau 3

Gezien er nog wat topics te bespreken vallen zullen we - tussen de cantussen door - nog eens samenkomen om bij een broodje & drankje te discussiëren over wat bredere onderwerpen dan vorige keer waar iedereen over kan meepraten. Zo zullen we het hebben over (nul)tolerantie, de taaltest voor docenten en eens te toetsen wat jullie eigenlijk als goede lessen en oefenzittingen beschouwen.
Vergeet je niet te registreren op on.vtk.be/bureau. De gedetailleerde agenda zal vooraf op de VTK-site verschijnen.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

© 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW