Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 14 oktober 2013
Download het Bakske in PDF hier


Onze schachtjes zijn verkocht! Nu is het aan de kopers om hen om te toveren tot (bijna) echte burgies, bijvoorbeeld door ze te drillen voor de 24Urenloop. Deze donderdag is er natuurlijk ook de VW Campus Tour TD, allen daarheen!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Procter & Gamble

Op 15 oktober komen werknemers van Procter & Gamble naar Leuven om P&G en hun job voor te stellen aan studenten burgerlijk ingenieur, toegepaste economische wetenschappen en handelsingenieur. Ze zullen het ook over stages hebben. Op het programma staan een korte presentatie met daarna een receptie, waar je uitgebreid de mogelijkheid hebt om met de P&G-werknemers te praten.
Praktisch: -Dinsdag 15 oktober om 19u30 -Auditorium Jean Monnet, Parkstraat 51 -Voor bachelor- en masterstudenten Burgerlijk Ingenieur, TEW en Handelsingenieur -Inschrijven via: on.vtk.be/pgnetworking

VTK Bureau 2

Iedereen is dinsdag weer welkom op de onderwijsvergadering van VTK, we gaan het onder meer hebben over masterproeven, nultolerantie en het voorstel van WTK over een nieuwe nevenrichting.
Afspraak woensdag om 12:45 in BOKU 3.22.
Inschrijven doe je op on.vtk.be/bureau, zodat we een broodje kunnen voorzien.

Bauhouse @ Rumba

We're back!

Existenz is offering you, for the 19th year in row, a grand experience of great music, fine people and tons of fun.

We collected a series of the finest contemporary music makers and dj's, put together especially to assure you a time you won't forget!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

© 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW