Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 12 mei 2013
Download het Bakske in PDF hier


Met heel veel trots kunnen we aankondigen dat ploeg Fuse de kringverkiezingen voor het jaar 2013-2014 heeft gewonnen met een opkomst van 28,3% van de studenten! 804 studenten stemden voor, 80 tegen en 42 stemden onthouding. Proficiat Fuse en veel succes komend academiejaar! In de lolploegenverkiezing was het extreem spannend, maar uiteindelijk haalde Fistula Inc. het met 321 stemmen, tegenover 312 stemmen voor Schots en Scheef. Ook een welgemeende merci aan beide lolploegen om de kiesweek nog lolliger te maken!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Surfreis

Na de VTK Skireis komt er nu ook de VTK Surfreis! We gaan samen met Surfblend naar Molliets voor een luttele prijs van 299 euro. Hierin zijn inbegrepen: 7 overnachtingen, busreis heen en terug, halfpension, gebruik van alle surf- en sportmateriaal, camp T-shirt en extra’s zoals een gratis strandcantus en 3 gratis drankkaarten. We vertrekken vrijdagavond 5 juli en zijn zondagochtend 14 juli terug. Inschrijven doe je via http://www.surfblend.be/vtk.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW