Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 24 februari 2013
Download het Bakske in PDF hierHet Bakske (bakske@vtk.be)

Jamsessie

Nog eens een reminder voor de jamsessie deze week maandag! Iedereen die nog graag eens een keertje wilt komen jammen op ons fantastisch podium in het theokot, kom maar af! Drum, keyboard, gitaren en bassen zijn aanwezig net zoals drank en croques ! Bier en croques met lekker vers brood aan 1 euro en zware bieren aan 1.5 euro. Tot maandag in het Theokot!

Danslessen Breakdance

Ook in het tweede semester zorgen we ervoor dat je geen stijve plank wordt/blijft. Na de zwoele salsalessen van vorig semester, gaan we deze keer de andere kant op met breakdance. Leer alles van het footwork, tot powermoves en freezes in een tiendelige lessenreeks. De lessen gaan door elke woensdag van 20u30 tot 21u30 in de Redingenhof zaaltjes unit 1. De eerste les gaat door op 27 februari. Leden betalen 13 euro, niet-leden 18 euro.

Pokerchamp

Woensdag 27 februari vindt de tweede pokerchamp van het jaar plaats. Trek dus je beste pokerface aan en kom om 20u00 naar het Theokot om er je pokertalent te meten met dat van je medestudenten. Er zijn mooie prijzen te winnen en voor de verliezers is er goedkoop bier om hun verlies te verwerken.

Revue: "Dierckx never dies"

Nu jullie een week lang hebben kunnen nadenken over de opmerkelijke uitspraken van enkele proffen, zijn we jullie het antwoord verschuldigd. We weten niet van wat economen allemaal opgewonden raken, maar in ieder geval wel van gepraat. “Ik raak opgewonden van uw gepraat.” was immers een uitspraak van professor Dhaene (economie in de 2de bachelor ingenieurswetenschappen) tijdens het 1ste semester van dit academiejaar. “Meer lawaai alstublieft, meer lawaai alstublieft!” (wanneer er heel veel rumoer in de aula is) werd dan weer uitgesproken door professor Houssa (algemene natuurkunde in de 1ste bachelor) tijdens het 2de semester van vorig academiejaar. Tot slot hebben we nog de uitspraak “Ik weet ook wel dat de titel van mijn vak niet echt sexy klinkt.” Deze werd gedaan door professor Vandepitte tijdens de eerste les selectie en dimensionering van machine-elementen dit semester bij de 2de bachelor werktuigkunde. Hierbij ook enkele nieuwe uitspraken waarover je de komende week kan nadenken: Uitspraak 1: “Een student op een mondeling examen heeft geen gevoel voor humor.” Uitspraak 2: "Hallo! 20 minuten te laat! Voor een buis aan het proberen zeker?" (als iemand 20 minuten te laat de aula binnen komt) Uitspraak 3: “De paasvakantie, voor jullie is dat veel paas, maar weinig vakantie.” Grappige uitspraken blijven steeds welkom! Aarzel niet om ze door te mailen naar revue@vtk.be of geef het door aan één van onze Revue medewerkers. Tickets voor de voorstellingen van Revue zijn vanaf nu maandag verkrijgbaar in het Theokot!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW