Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be
     
semester 1 week 3 -7 oktober 2018
 
Download het Bakske in PDF hier

Jeneverfeestje

Dinsdag 9 oktober | 22u00 | 't ElixIr
Na een knallende eerste twee weken gaan wij gewoon verder met de volgende zotte promo! Ons drankkot staat weer volgeladen met jenever voor ons berucht jeneverfeestje. Dinsdag is het weer tijd voor shots (5 cl) aan 60 cent. En voor de echt fanatieken onder ons verkopen we ook volle bekers jenever aan €3! Een ideaal recept voor een succesvolle avond. Laat jezelf nog maar eens goed gaan, want zoals een wijs man ooit zei: "Vele granen maken 1 brood, maar wij maken er liever jenever van."

Schachtenverkoop

Woensdag 10 september | 18u00 | Atletiekpiste
Wil je je dit jaar laten dopen bij VTK? Kom dan zeker naar de schachtenverkoop (verplicht)! Op de schachtenverkoop word je in een groepje van 4 verkocht aan ouderejaars. Ideale manier om deze te leren kennen en pret verzekerd! We beginnen met een looptest voor de 24-urenloop, dus doe zeker iets sportief aan dat ook vuil mag worden. Meer informatie vind je op de site van VTK. Vergeet zeker niet je doopboekje op voorhand te kopen in het Theokot, dit kan elke middag t.e.m. dindag 9/10!

Infosessie TTT's

Donderdag 11 oktober | 18u45 | 200G 00.01
Het monitoraat organiseert een infosessie om al jullie vragen over de tussentijdse toetsen te beantwoorden. Hoe begin ik het best met studeren? Wat is de beste antwoordstrategie? En hoe grondig moet ik nu alles kennen? Je komt het allemaal te weten! En omdat de meesten onder jullie les hebben tot 18u, zal kanweek, de eerste en tweedejaarswerking van VTK, hamburgers en drankjes verkopen voor slechts €1,20 en €0,50.
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..
Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW