Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be
     
semester 2 week 12 - 13 mei 2018
 
Download het Bakske in PDF hier

Promoweek @ 't ElixIr

Helaas, het is alweer de laatste week waarin we nog elke dag open zijn.. Gelukkig kennen wij de betekenis van 'Going down in style' en gooien we er heel wat promo's tegen aan!
Zondag: Happy hour XL (22u30 - 00u30)
Maandag: Cubanisto €1
Dinsdag: Sint-Barbara €1
Woensdag: Elixir d'Anvers 2+1
Donderdag: Gratis vat + Zware bierenavond €1.50

Finale Cantus

Voor de laatste cantus van het jaar doen we eens iets speciaal! Ditmaal wordt het gewone Stella Artois vervangen een blonde Tongerlo! Bovendien wordt iedere aanwezige getrakteerd op een Big Mac! Het is tevens de laatste cantus voor een zeer lange tijd, dus kom zeker je (engelen)gezang nog eens laten horen!

Theokot BBQ

Achtung medestudentjes, jullie zijn van harte uitgenodigd om samen met het Theokotteam uzelf zo vol te stouwen dat u aan de bak kan als de body double van Maggie de Block. Voor de schappelijke prijs van 5 miezerige euromuntjes heeft u al ribbekes à volonté.
Van al dat gesteek krijgt een mens natuurlijk ook grote dorst. daarom zullen we ook cheap drank voorzien. Mochten ribbekes niet uw smaak zijn, kan u altijd nog van de andere vlezekes komen eten voor €3 of €4 (2 of 3 stukjes).
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..
Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW