Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be
     
semester 2 week 6 - 18 maart 2018
 
Download het Bakske in PDF hier

Invincible

Wij zijn er helemaal klaar voor! Van 29 april tot 2 mei moet je aan het grasveld voor Alma 3 zijn voor onklopbare deals, onweerstaanbare gadgets en onoverwinnelijk entertainment.
ENKELE HIGHLIGHTS:
Ma, Infinity War Cantus: Thanos komt alvast niet, maar jij wel? Kaarten nog maandagmiddag in de tent!
Di, Heroic Baptism: Compleet de vijf opdrachten en treed de party tent binnen!
Woe, Quiz: Niet iedereen kan Invincible zijn op onze quiz, maar je kan wel een poging wagen!

De Witte Droom

De witte droom is een ploeg ontstaan uit een grote nood. Een grote nood van de gewone student zoals jij en ik voor meer goedkope witte producten. De bekende merkproducten hebben onze gedachten gepenetreerd terwijl, laat ons eerlijk zijn, het enige waar wij studenten echt om geven ons wit product is. Met een rukwind zoals nooit gezien zullen wij VTK vooruit blazen (of blowen voor onze internationale medestudent). Wij zullen met harde standpunten een erectie van normen en waarden binnen VTK realiseren. Samen gaan wij voor een VTK met witte producten waar mensen van elke voorkeur goedkoop aan hun trekken komen. Kom daarom op 3 mei en doe mee aan "Capture the caraback", "The tower of caralon", "Fietsvoetbal" en uiteraard een gezonde condoomtasting!

Sloopwerken, The Return

ACTIVITEITEN
Krachten opbouwen (cara en worst)
Bruggen bouwen
Reetspleetspotten
Muurke beuk
Tal van sampling
Workshop slopen en nafluiten
Photobooth met naaktkalender
Continu DJ SLOOPWERKEN
DONDERDAG NAMIDDAG 3 MEI ALMA 3
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..
Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW