Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 9 - 22 april 2018
Download het Bakske in PDF hier

Kiesdebat
Maandag 23 april | 20u00 | Auditorium Kasteel

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse open algemene vergadering van VTK. Ben je benieuwd om de financiële situatie van VTK te ontdekken met live context gebracht door de financieel beheerders? Ben je benieuwd welke visie de opkomende ploeg hoog in hun vaandel draagt? Wens je jouw kritische noot toe te voegen aan het kiesdebat? Dan kan je dit zeker niet laten schieten!

Timtation Flirtation
Dinsdag 24 april | 21u00 | Aula Jean Monnet

Wij gaan jullie liefdesleven naar een hoger niveau tillen door een workshop flirten van, jawel, de enige echte Tim van Temptation Island! Dinsdag 24 april zal de 'playboy van Aalst' jullie leren hoe jullie moeten titsen. Maar dat niet alleen, flirtkoning Timtation zal het vuur aan de schenen gelegd worden door Kaat Bollen, bekende Vlaamse seksuologe en televisiepersoonlijkheid.

Rectortap
Donderdag 26 april | 22u00 | 't ElixIr

De rector geeft een gratis vat in onze geliefde fakbar als inlossing van één van zijn verkiezingsbeloftes. Komt dat zien, komt dat zien!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW