Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be
     
semester 2 week 6 - 18 maart 2018
 
Download het Bakske in PDF hier

Existenzweek

Zondag 18 - Donderdag 22 maart | 12u00 - 24u00 | 'tGebouW Q Hertogensite, ingang langs Minderbroedersstraat 12
Existenz steekt een tandje bij . De masterstudenten ingenieur architect laten, traditiegetrouw, een verlaten pand in hartje Leuven bruisen als nooit tevoren. Na weken labeur presenteren we u de Existenzweek: vijf dagen vol workshops, muziek, cultuur, eten, drank en -natuurlijk- architectuur. Een week waarin alles kan en niets moet. Dit jaar introduceren we het oude dentaal laboratorium voor tandprotheses, kortweg ons "LABO", midden op de ziekenhuissite van Sint-Pieter. Pik een optreden, lezing of performance mee, laat u een glas existenzbier uitschenken bij de tunes van de Existenzradio of bij het lezen van de nieuwe Unité. Ga op ontdekking doorheen het gebouw. Experimenteer er op los of kom gewoon eens piepen, spij t zal je er niet van hebben. Volledig programma op www.existenz.be of op het facebook evenement Existenzweek 2018.

Kanweek Jeneverbosspel

Dinsdag 20 maart | 20u00 | Theokot
Op dinsdag 20 maart bouwen VTK en Kanweek het bos van Heverlee om tot een episch jeneverspel! Zoek al je vriendjes en vriendinnetjes bijeen om als eerste de code te kraken en de befaamde schat te bemachtigen! Maar let op: laat je niet overmeesteren door de jenever! We spreken af om 20h00 aan het theokot en het einde is voorzien rond 23h30, dit alles voor een spotprijsje van slechts 5 euro! Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!
P.S. zorg ervoor dat je warme kleding draagt die een beetje vuil mag worden, het is nog altijd een bosspel!

Proffentap

Dinsdag 20 maart | 21u00 | ‘t ElixIr
Proffen die tappen! Komt dat zien! Onderwijs houdt het kort ditmaal. Proffen komen toe, proffen krijgen gouden krijtjes, proffen tappen en het wordt een geweldige avond met jou erbij!
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..
Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW