Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 4 - 5 maart 2018
Download het Bakske in PDF hier

VTK loopt
Dinsdag 6 maart | 20u30 | Blok 6

Het is de vierde week, dus laat na al die cantussen en zotte feestjes uw lever eens rusten en werk die kilootjes eraf. Afzien in groep is zoveel leuker! Het is een week om volledig aan je toekomst te werken: de tijd om zowel een job te vinden als te beginnen werken aan je zomerlijf, nu het eindelijk wat warmer is. De loopjes gaan wekelijks door op dinsdag om 20u30 aan blok 6. Wil je op de hoogte blijven, word zeker lid van de groep ‘VTK Sport‘ op facebook.

Jobfair VTK
Woensdag 7 maart | 10u00 | Brabanthal

Op 7 maart organiseert VTK de jaarl kse VTK Jobfair in de Brabanthal. 145 bedrijven zijn deze dag aanwezig om zich aan jou voor te stellen tussen 10u en 17u. Deze dag is de ideale gelegenheid om op zoek te gaan naar jouw toekomstige werkgever.

Doopfeestje/Breezerparty
Donderdag 8 maart | 22u00 | ‘t ElixIr

Aan alle eerste- en tweedejaars: het is nog eens tijd voor een goei feestje! Doe uw dansschoenen aan en zak af naar onze geliefde fakbar. We starten de avond rustig zodat je als eerstejaar kan babbelen met enkele tweedejaars over je resultaten van het afgelopen semester. Het is dus niet enkel een doopfeestje, maar bedoeld voor alle eerstejaars! Ik roep alle peters en meters ook op om al op tijd af te komen zodat jullie met de eerstejaars een woordje ervaring kunnen delen. Later op de avond volgt een GRATIS VAT en dan gaan we dansen dansen dansen! Ook kunnen de eerstejaars die hun doopcertifcaat nog moeten krijgen dat dan afhalen.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW