Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 3 - 25 Februari 2018
Download het Bakske in PDF hier

Faraoke
Maandag 26 februari | 21u | Theokot

Haal je zangtalent maar vlug van onder het woestijnzand, want Halftime verwacht je op een heuse faraoke! Droge kelen zijn geen excuus, want we voorzien Cleopassoa,shotjes kamelenbloed en uiteraard de nodige bieramide aan schappelijke prijsjes. Curryworsten en bitterballen zijn voorzien voor de knorrende magen. Sing like an Egyptian! SEE YOU @THEOKOT!

Disco Night
Dinsdag 27 februari | 22u00 | 't Elixir

Olifantenpijpen, Borsthaar dat boven komt piepen, Funky brillen, Glitterende kostuums, alles is gewoonweg fantastisch aan de seventies! Haal dit weekend de kast van je ouders maar goed overhoop om de beste foute outfit bijeen te sprokkelen. Om deze geweldige disco night nog echter te doen aanvoelen zijn kosten noch moeite gespaard voor extra disco inkleding en verlichting.

TD der Heverleese Kringen
Donderdag 1 maart | 22u00 | Alma 3

Na een meer dan geslaagde Massacantus der Heverleese Kringen volgt op 1 maart 2018 een primeur van formaat: TD der Heverleese Kringen! VTK, Scientica, Apolloon en LBK slaan de handen wederom in elkaar en het belooft een dik feestje te worden. Whoopwhoop!!!! Kom allen af naar alma 3 en laat het bier maar stromen! Zalige avond gegarandeerd :)

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW