Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 17 december 2012
Download het Bakske in PDF hier

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!Het Bakske (bakske@vtk.be)

Cursusdienst

Uitzonderlijk zal cudi nog éénmaal open zijn en dit op maandagavond 17 december van 18u tot 19u.

Woordje van de praeses

Met rasse schreden nadert 2013, de winterstop in het voetbal komt eraan, de cursussen worden vanonder de zetel gevist. Afzuip, kerstcantus, het mag duidelijk zijn, 2012 was een fantastisch jaar! :) Persoonlijk heb ik nog nooit zo’n druk, afwisselend, uitdagend, veeleisend, maar vooral geweldig jaar beleefd. En ik kan nu al zeggen dat het er wat VTK betreft voor 2013 minstens even goed uitziet. ;) Zo heb ik uit neutrale bron vernomen dat Student Welcome Snow Edition het feestje van het jaar gaat worden, al beweerde iemand anders dat dat het Galabal des Vlaamsche Technische Krings zou zijn. Bon, boeien, ik ga gewoon naar beide! Nog een semestertje en een paar examenperiodes alles geven, en dan eindelijk bij de eerste transportingenieurs in België zijn. Haha, wie had dat ooit gedacht?! :p Facebookpagina van de week: “De domste statussen van België”. Ik weet het zeker, dit wordt hét niet-blokkenexcuus! :D

Woordje van de vice

Ongetwijfeld! Jullie hebben al spijt van het feit dat al het schoolwerk nog moet gebeuren terwijl jullie een heel semester alles behalve dat gedaan hebben. Mensen leren kennen, jullie blik verruimen, of zoals Waer het zegt: “de wereld ontdekken’. Dus ongetwijfeld niks anders gedaan dan studeren en deadlines net niet missen. Ik vraag mij af wie al dat volk was dat is komen afzuipen of is gaan kerstcantussen :) Zelf heb ik - uiteraard - het goede voorbeeld gegeven en op een week tijd het aantal mails naar mijn promotor verdubbeld. Tenzij dat meer zegt over het schramel aantal mails dat ik nog maar verstuurd had. Misschien had ik gewoon nog niet veel te vertellen... Hoe dan ook, we komen er wel! Tot na de examens en veel succes ermee! Groeten, Een vice die al de helft van zijn glansrijke ambtstermijn erop heeft zitten.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Je kan je op deze pagina uitschrijven.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW