Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 12 - 11 december 2017
Download het Bakske in PDF hier

SVDM: ijshockey
Maandag 11 december | 23u30 | Ijsbaan Leuven

Naar jaarlijkse traditie sluiten we het sportief jaar in stijl af met een echte wintersport: ijshockey. Altijd al eens je vriend of vriendin in elkaar willen beuken maar vind je dat in het openbaar te riskant? Sluit u dan bij ons aan op maandag 11 december! We hebben voor jullie een exclusieve, afgelegen locatie voorzien waar je, met de gepaste bescherming, je beste kameraadje helemaal tegen het ijs kan hameren. Ook de minder agressievelingen onder ons zijn uiteraard welkom! Voorzie niet al te veel warme kledij! Je krijgt al vrij dikke bescherming en als je eenmaal bezig bent zal je het wel warm krijgen!

Cubanisto Night
Woensdag 13 december | 22u00 | 't ElixIr

Het laatste feestje voor de afzuip komt er jammer genoeg ook alweer aan. Woensdag prijzen wij onze cubanisto af naar slechts €1!! Meer nog, buiten die ridicule prijzen hebben wij een hoop bluetooth speakers die we GRATIS uitdelen bij een bestelling van 5 CUBANISTO's :o Woensdag 13 december: 't ElixIr, place to beer!

VTK@TheMovies
Donderdag 14 december | 19u00 | Kinepolis

It is time for the Jedi ... to end. Ook dit jaar verovert VTK de Kinepolis hier in Leuven weer! Deze keer gaan we naar één van de eerste vertoningen van de nieuwe Star Wars-film. Kom je kaart veroveren op maandag 11/12 om 12u30 in het Theokot. Het verkoopmoment voor leden is gepasserd, dus nu mag iedereen zoveel kaarten komen kopen als hij/zij wil! Neem zeker de studentenkaart (of r-nummer) en eventuele lidkaarten mee van iedereen die je wil inschrijven, want wij werken om alles vlot te laten verlopen met een offline scansysteem.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW