Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 11 - 4 december 2017
Download het Bakske in PDF hier

VTKerstmarkt
Woensdag 6 december | 18u00 | Plein voor Alma 3

Ho ho ho, het is weer tijd voor de gezelligste tijd van het jaar: de kerstperiode! Voor het eerst organiseert VTK zijn eigen kerstmarkt! Door de werkgroepen wordt er tal van lekkers bereid. Kom ook een foto nemen met de kerstmarkt of genieten van de eerste sneeuw (SNEEUWKANONNEN!!!) Meer info is te vinden op het Facebook-evenement.

VTK SinterklaasBureau
Woensdag 6 december | 12u30 | BOKU 03.10

PET-free bureau en een geschenk van de sint! Als je je afvraagt wat de beste plek is om door te brengen op de dag dat je schoen gevuld wordt, dan is het VTK Bureau.Omdat de Sint geen fan is van onnodige verpakkingen, wil hij iedereen stimuleren om met een drinkbus naar VTK Bureau te komen in de plaats van een drankje te bestellen. Drinkbus = lekkers. Geen drinkbus = de roe. (referentie: Zie Ginds Komt De Stoomboot)

Saint Nicholas Cantus
Woensdag 6 december | Io vivat: 20u30 | Waaiberg

Sinterklaas is weer uit Spanje en hij komt.. naar de Waaiberg! Samen met een aantal onwetende internationals vieren we de verjaardag van onze eeuwige kindervriend. We hebben Sinterklaasliedjes, we hebben zoet voor wie zoet is en we hebben bier! Mis deze knaller van verjaardagcantus zeker niet!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW