Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 10 - 27 november 2017
Download het Bakske in PDF hier

Live Cantus
Dinsdag 28 november | 20u00 | Waaiberg

Altijd al eens willen cantussen onder begeleiding van de professionele muzikanten van Revue? Grijp dan nu je kans en kom naar de enige echte Livecantus. Dit jaar volledig in DISNEY thema! Kom verkleed als je favoriete Disney personage en krijg een euro korting op je ticket!

Lezing Energietransitie
Woensdag 29 november | 18u00 | TTI Aula Tweede Hoofdwet

Altijd al benieuwd geweest over wat de toekomst ons zal brengen? Kom dan zeker naar deze lezing van VTK en YERA over de Energie van de toekomst, en de toekomst van energie! Experts vanuit de academische wereld, de bedrijfswereld (Tesla) en het beleid (Europese Commissie) zullen hier antwoord geven op de belangrijke energievragen van vandaag en morgen. Uiteraard kunnen jullie nog napraten op een receptie achteraf. Schrijf je in via de site, of zie het Facebookevenement, de 120ste inschrijving wint een mooie prijs!

International Week: Paradise Awaits TD
Donderdag 30 november | 22u00 | Albatros

Na een week lang een sneak a peek te geven van hoe een buitenlandse ervaring de sleutel tot de wereld kan zijn, wordt het tijd om deze International Week in stijl af te sluiten. En wat is een betere kers op de taart dan een TD?! Duik donderdagnacht samen met Ekonomika, Industria, LBK, Scientica, en natuurlijk VTK het nachtleven in. Geniet samen met ons van de diversiteit van DJs, de zomerse decoratie en zonnige cocktails. Kortom, zak donderdagavond af naar de Albatros voor de Albatros TD van het jaar!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW