Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 9 - 20 november 2017
Download het Bakske in PDF hier

Internship Fair
Woensdag 22 november | 14u00 | Foyer Computerwetenschappen

Ben je een derde bachelor- of eerste masterstudent en wil je volgende zomer een bedrijfsstage opnemen? Of wil je gewoon ontdekken welke mogelijkheden er op dat gebied zijn? Dan verwachten we jou woensdag zeker in de foyer van computerwetenschappen! Daar verwelkomen we enerzijds stageverantwoordelijken van de departementen en anderzijds een aantal bedrijven die interessante stageplaatsen aanbieden. Er zullen ook internationale stages aangeboden worden door IAESTE. Zo kan jij in een optimale setting op zoek gaan naar de internship van je dromen. Be there or be not a stagiair! ;)

VTKwis
Donderdag 23 november | 20u00 | Grote Aula MTC2 00.10

Heb je zin om je te bewijzen tegenover je medestudenten? Of gewoon enorm veel goesting om eens een avondje gezellig te quizzen? Houd dan donderdag 23 november zeker vrij en kom mee quizzen op de eerste VTKwis van het jaar! De presentatoren van dienst zijn ons eigenste praeses-vice duo. Uiteraard vallen er ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan in het theokot op donderdag 16/11 en maandag 20/11 telkens van 12u30 tot 14u. Let op de quiz begint om 20u00 stipt!

Familie- en vriendencantus
Vrijdag 24 november | 20u30 | Waaiberg

De tijd is weer aangebroken om te zien wie van de familie het best kan zingen en drinken! De beruchte familie- en vriendencantus staat voor de deur dus pak de mama, papa, zus en broer mee op 24 november naar de waaiberg! Elk VTK lid mag 2 niet-leden meepakken tegen ledenprijs. Ticketverkoop vanaf maandag 20 november elke middag in het theokot!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW