Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 8 - 12 november 2017
Download het Bakske in PDF hier

Beachparty
Dinsdag 14 november | 22u00 | ‘t ElixIr

Jaja, het is weer zo ver! Tijd voor de legendarische beach party! We gooien dinsdag weer drie ton zand in onze kelder, op het podium komt natuurlijk een zwembad en om het helemaal af te werken halen we natuurlijk weer palmbomen om in onze fakbar te zetten!

Cocktails van de avond zijn Passoa Orange (€1,50), Sex on the Beach (€2,00) en Long Island Iced Tea (€2,50). Naar traditie krijgt de eerste zwemmer die kopje onder gaat een gratis vaas bier!

Haal die zwembroeken, snorkels, zwemvliezen en hula kransjes maar van onder het stof en kom dinsdag mee genieten van het feestje der feestjes!

ATHENS Nic-Nac Cantus
Woensdag 15 november | deuren 19u00, Io Vivat 19u30 |
Recup | €11

Het volgende deel van de ATHENS week is onze cantus! We hebben besloten om er unieke twist aan te geven: namelijk met Nic-Nac’s! Om te weten wat dat precies gaat inhouden, is er maar one way to find out: be there!

"Yes, I accept that this cantus uses cookies to improve my user experience"

Release Westworld
Donderdag 16 november | 20u00 |
200A 00.225 (Aud Eric Duval)

VTK nodigt iedereen uit om samen de release van de serie 'Westworld' te vieren! We doen dit natuurlijk op een studentikoze, doch educatieve manier. Wij zorgen voor een vertoning van de eerste aflevering, vergezeld met een drankje. Omdat wij als ingenieurs hier het één en het ander over te zeggen hebben, hebben wij prof. Bart De Moor uitgenodigd om het thema van de serie te kaderen tegenover de hedendaagse technologie en interactief hierover na te praten. We sluiten de avond af met een receptie! Deze avond vol plezier is ten slotte helemaal gratis! We verwachten jullie donderdag 16/11 om 20u in auditorium Eric Duval (CW)!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW