Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 6 - 29 oktober 2017
Download het Bakske in PDF hier

Halloween Walk
Dinsdag 31 oktober | 19u30 | Theokot

Boooh!! Denk jij dat je de donkere bossen achter onze campus durft te trotseren eenmaal de avond van Halloween is gevallen? Geloof jij dat je de gevaren in dit bos kan overwinnen om zo de redder van de KUL te worden en van eeuwige roem te kunnen genieten? Kom jezelf dan zeker bewijzen op deze eerste editie van de Halloween Walk van VTK en LBK! Inschrijven is verplicht en kan via het facebook evenement.

Halloween TD
Dinsdag 31 oktober | 22u00 | Alma 2 TD

Dit jaar hebben VTK en VRG de handen in elkaar geslagen om samen een griezelig goed feestje te organiseren! We hebben enkele dikke namen kunnen strikken. Maak die dansbeentjes dus al maar warm om op de beats van Michael Schack, de drummer van Netsky, te komen springen, om op Masai te komen shaken, en bij alle andere Dj’s zelfs nog harder te komen swingen. Verkleed je zeker in één of ander griezelig monster, kom als een sexy verpleegster, kortom: haal je beste Halloweenoutfit boven en kom mee dansen!

Kookworkshop Sushi
Donderdag 2 november | 18u00 | Theokot

Sushi: lekker, gezond én eenvoudig klaar te maken. Tenminste als je weet hoe het moet! VTK Cultuur tovert het Theokot om tot een mini-Japan. Kom lekker smikkelen van overheerlijke Sushi. Het is geen geheim dat als je iets zelf klaarmaakt het zelfs nog beter smaakt. Daarom hebben wij gezorgd dat jullie voordien een uitgebreide workshop voorgeschoteld krijgen! Omdat koken een gezellige activiteit hoort te zijn, beperken we de groep tot max. 15 personen. Wees er snel bij en tot dan!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW